Nieuwe naam, meer mogelijkheden! Meer weten

Welke prijs moet ik kiezen voor mijn auto?

Je kiest zelf de huurprijs voor je auto. Om een prijs te kiezen, gebruik je de + en - knoppen wanneer je je auto inschrijft. Je ziet dan de aanbevolen prijs voor bepaalde voertuigen.

Als je een nieuwe eigenaar bent op het platform, dan moet je denken om een lagere prijs in te stellen dan het gemiddelde om meer huurders aan te trekken. Meestal vinden huurders het prettiger om te huren van eigenaars die al beoordelingen hebben. Je kan de prijs later verhogen.

De prijs die je instelt is een referentieprijs. Op basis van die prijs berekenen wat de huurder zal betalen en wat jij zal verdienen. *Vergeet niet dat als je een gemiddelde prijs van € 30 per dag invult, dat het niet noodzakelijk betekent dat de huurder ook die prijs zal betalen. Klik hier voor meer informatie over de inbegrepen kilometers.

Afhankelijk van de lengte van je rit is een bepaald aantal kilometers automatisch inbegrepen in je huurprijs. Ritten van 8 uur of korter hebben 40 km inbegrepen voor het eerste uur, en voor elk uur daarna 20 km. Ritten van langer dan 8 uur hebben 200 km inbegrepen, met een maximum van 1200 km per rit. Meer informatie over de inbegrepen kilometers vind je hier.

Getaround houdt een deel van de huurprijs om het platform draaiende te houden.

Brandstof is niet inbegrepen en moet betaald worden door de huurder.

Was dit artikel nuttig?