Richtlijnen voor pech en storingen

Artikel bijgewerkt op 31/01/2023

Alle voertuigen zijn gedekt door de verzekering van Getaround. Bij pech dien je de 24/7 pechverhelping te contacteren en de eigenaar zo snel mogelijk te verwittigen.

Je kan contact opnemen met onze pechverhelping door te gaan naar Mijn huur > Help > De pechverhelping te bellen, en vervolgens op 1 te drukken in het menu.

De hulpverlening omvat:

  • Pechverhelping of slepen van het voertuig naar de dichtstbijzijnde garage.
  • Dekking van de transportkosten (terugkeer naar de woonplaats of het voorzetten van de reis) of logement van de passagiers.

Houd er rekening mee dat de terugbetaling alleen wordt geactiveerd als je de pechverhelping belt.

Indien je voor een franchisevermindering hebt gekozen, kan onze bijstandspartner je indien beschikbaar een vervangwagen ter beschikking stellen.

Meer informatie over vervangwagens vind je hier.

Indien mogelijk, neem dan een foto van de brandstofmeter zodat we kunnen nagaan hoeveel brandstof er was op het moment van de panne.

Als je besluit te wachten tot de auto gerepareerd is, ben je verantwoordelijk voor het op tijd terugbrengen van de auto of het verlengen van de huur.

Indien de panne werd veroorzaakt door een verkeerd gebruik van het voertuig tijdens de huur, worden er €200 administratiekosten in rekening gebracht.

Meer informatie over de voorwaarden van onze mobiliteitsovereenkomst vind je hier.

Was dit artikel nuttig?

Deze artikels kunnen je misschien ook verder helpen: