Verzekering en hulpverlening

De verzekering vormt de kern van de Getaround-dienst. In 2010 duurde het een jaar om te komen tot een overeenkomst die speciaal is ontworpen voor autoverhuur tussen particulieren. Sindsdien hebben we de dekking op een heleboel punten verbeterd door de grote verzekeringsmaatschappijen te overtuigen van de leefbaarheid van ons concept. Getaround biedt vandaag de beste dekking aan die beschikbaar is op de autoverhuurmarkt tussen particulieren.

Sindsdien hebben we veel verbeteringen aangebracht in de verzekeringsdekking, mede door grote verzekeringsmaatschappijen te overtuigen van ons concept. Dankzij de samenwerking met Allianz autoverzekering en Touring pechbijstand , biedt Getaround een van de beste dekkingen die beschikbaar is op de autoverhuurmarkt tussen particulieren.

Onze partners

Onze verzekering beschermt je tegen schade aan je voertuig of aan derden veroorzaakt door een huurder tijdens een verhuring op Getaround. Onze verzekering is zo ontworpen dat, wat er ook gebeurt tijdens de verhuring, je geen geld of bonus verliest.

Bij een ongeval betaalt de huurder de reparatiekosten binnen de limieten van de franchise en betaalt de verzekering de rest.

Getaround dekt burgerlijke aansprakelijkheid, schade aan je voertuig, brand en diefstal, zowel door de verhuurder als door een derde partij. Meer informatie over de verzekeringsdekking.

Onze hulpverlening dekt de reparatie van je voertuig en het vervoer tot aan de garage om het voertuig op te halen bij een ongeval of pech. Meer informatie over de hulpverlening.

Verzekeringsvoorwaarden

Toegelaten voertuigen zijn "normale” auto's en bestelwagens van minder dan 3,5 ton. Luxe-auto's, motorfietsen, campingcars en quads worden niet toegelaten. Meer informatie over de toegelaten voertuigen op Getaround.

Het is ook jouw verantwoordelijkheid om na te gaan of de huurder voldoet aan de verzekeringsvoorwaarden van de huurder.

FAQ