Huur een auto in jouw buurt

Het is goedkoper, dichterbij en gemakkelijker.
een auto in België vinden
Geef een exacte plaats op: thuisadres, station, metrostation, vliegveld…
Voer de begin- en einddatum en -tijd van de huur in
Alle huren zijn volledig verzekerd door
download
4.6 /5
30.000 beoordelingen
download
4.5 /5
18.400 beoordelingen

Huur een auto per uur of per dag

Vanaf 5€/u of 30€/d

GetaroundAutoverhuurHuur van Oldtimer tussen particulieren

Getaround in Europa

Meest gezochte steden

Een oldtimer huren is mogelijk en goedkoop met Getaround

Oldtimers, het zijn die juweeltjes die iedereen ooit wel eens wil besturen, waar iedereen wel eens een keer van wil genieten. Het zijn die historische auto's die een deel waren van het leven van onze ouders of grootouders en die een extra mooie toon geven aan een uitje of een weekend op stap. Gewoonlijk is het niet makkelijk om daar aan te komen, zeker niet als het meer moet zijn dan alleen maar decoratie. Maar met Getaround kunt je je auto verhuren en huren. Bovendien is het de bedoeling ook zelf met de huurauto te rijden.

De oldtimer is ideaal voor een feestje en al bijna noodzakelijk bij een trouwpartijtje. Als je er aan denkt een klassieke auto te huren voor een huwelijksfeest kan Getaround de oplossing voor je bieden. Vooral omdat de prijzen van autoverhuur bij Getaround betaalbaarder zijn. Bovendien zijn de auto's wel oud, maar gewoonlijk erg goed onderhouden door hun eigenaar zelf.

Autoverhuur met Getaround

Het grote voordeel van een huurauto via Getaround is dat de prijs niet per uur berekend wordt maar per halve dag. En alle auto's zijn om zelf mee te rijden, niet alleen maar om mee te showen, ter decoratie of voor een fotosessie. Ze zijn weliswaar ideaal voor die fotosessie maar ook om aan te komen als de ster van het feest, met stijl of als meest opvallende gast arriveren bij de ceremonie.

Auto huren? Op uw trouwdag huur je een oldtimer via Getaround

Wanneer je contact met ons opneemt bieden we je een korting om het huren van een klassieker mogelijk te maken, of welk type auto je ook nodig mocht hebben voor je trouwdag. En wanneer je een auto nodig hebt voor je gasten, zodat ook zij makkelijk bij de ceremonie aanwezig kunnen zijn, vertel het ons en we regelen ook daarvoor een korting.

Dergelijke aanbiedingen kun je nu vinden in steden als Brussel, Gent of Antwerpen, maar we zijn aan het uitbreiden, binnenkort dus ook op andere plaatsen in België.