Nieuwe naam, meer mogelijkheden! Meer weten

Huur auto's van particulieren in Ninove

Het is goedkoper, dichterbij en gemakkelijker.
een auto in Ninove vinden
Geef een exacte plaats op: thuisadres, station, metrostation, vliegveld…
Voer de begin- en einddatum en -tijd van de huur in
Meer dan 1.500 auto's te huur in België
Geen verborgen kosten
Alle huren zijn volledig verzekerd door

Onze geselecteerde auto's in Ninove

Dit zegt de pers over Getaround

Drivy wordt nog het best omschreven als een Airbnb voor auto's.
Dat maakt dat een auto huren via Drivy zo'n 30% goedkoper is dan wanneer je hetzelfde zou doen via de klassiek kanalen.
Via Drivy kan je een voertuig van een particulier dichtbij huis huren voor een weekendje weg.

Onze auto's hebben meer dan 1.000.000 beoordelingen

Onze gebruikers bevelen onze dienst sterk aan

4.5 /5
311 beoordelingen op De App Store
4.2 /5
5.582 beoordelingen op Google Play

Onder de te huren voertuigen in Ninove, vind je:

Haal je auto op bij:

Getaround in Europa

Meest gezochte steden

Met een huurauto Ninove verkennen

Ninove wordt de "de Oudste, de Stoutste en de Wijste der Steden" genoemd omdat deze stad zo goed op de Bijbelse stad Ninive trok, de stoutste omdat ze de aalstenaars steeds te lijf gingen en de wijste omdat ze als enige stad geen stadsnar betaalde. Ninove is alvast de moeite waard zijn om even te bezoeken per auto. Ninove zelf bestaat ook nog uit de volgende deelgemeenten Appelterre-Eichem, Aspelare, Denderwindeke, Lieferinge, Meerbeke, Nederhasselt, Neigem, Okegem, Outer, Pollare en Voorde. Allemaal de moeite waard om van de ene deelgemeente naar de andere te rijden.

Wil je een bezoekje brengen aan deze prachtige streek in Oost-Vlaanderen maar je hebt helaas geen wagen... Geen nood, Getaround kan je hiermee helpen. Op de site van Getaround vind je verschillende particulieren die hun auto aanbieden aan anderen om te huren voor een spotprijs. Zo kun je ook in Ninove verschillende huurauto's gebruiken om deze prachtige stad te bezoeken.

Auto huren via Getaround is goedkoop

Even registreren via de site en je kunt kiezen tussen verschillende modellen en plaatsen waar je de auto wenst te huren of op te halen. Aangezien deze auto's worden verhuurd door particulieren is de kostprijs niet zo gigantisch. Het is zowel voor de klant als diegene die autoverhuur aanbiedt een win-win situatie. En alle auto's zijn sowieso standaard verzekerd en verkeren in een goede staat.

Auto verhuren via Getaround

Als particulier kan u uw auto verhuren tijdens een bepaalde periode of bepaalde dagen in een week en zo geld bijverdienen terwijl je er haast niets hoeft voor te doen. Je wagen wordt optimaal verzekerd dankzij het akkoord gesloten tussen Getaround en de verzekeringsmaatschappij Allianz. Daarover hoeft je je al geen zorgen te maken. Jij beslist zelf wanneer de wagen kan worden verhuurd of op welke tijdstippen de wagen vrij is.