Huur auto's van particulieren in Luik

Het is goedkoper, dichterbij en gemakkelijker.
een auto in Luik vinden
Voer de begin- en einddatum en -tijd van de huur in
Meer dan 1.500 auto's te huur in België
Geen verborgen kosten
Alle huren zijn volledig verzekerd door

Huur een auto per uur of per dag

Vanaf 5€/u of 30€/d

GetaroundAuto hurenAutoverhuur Luik

Onder de te huren voertuigen in Luik, vind je:

Haal je auto op bij:

Getaround in Europa

Meest gezochte steden

Onze gebruikers bevelen onze dienst sterk aan

4.6 /5
30.000 beoordelingen op De App Store
4.5 /5
15.300 beoordelingen op Google Play

Huur nu goedkoop een auto in Luik en omgeving via Getaround, hét platform voor autoverhuur tussen particulieren. Via Getaround vind je snel een voordelige huurauto uit je directe omgeving. Even registreren en dan meteen je auto boeken, gaat hier heel eenvoudig en supersnel.

Auto verhuren bespaart kosten

Gemiddeld wordt in België de auto niet meer dan 35 minuten per dag gebruikt. De rest van de dag staat hij aan de kant van de weg. De auto verhuren in de tijd dat je hem niet nodig hebt, levert niet alleen geld op, je helpt er ook een ander mee. Bovendien verdien je zo op je autokosten terug. Daarnaast is het ook goed voor het milieu, want er hoeven minder auto's worden aangeschaft.

Huren privéauto is meer dan voordelig

Een auto huren van een particulier in de buurt is wel zo handig. Je hoeft niet ver te zoeken, want in Luik staan meerdere auto's tot je beschikking. Je hebt daarbij de luxe om te kiezen uit diverse soorten auto's. Zo rijd je de ene keer in een sportieve tweezitter en de andere keer in een grote gezinswagen. Is er een verhuizing op komst? Geen probleem, er zijn diverse grote busjes of bestelwagens in jouw omgeving waarmee dit zo is gepiept.

Bewonder de rijkdommen van Luik per huurauto

Luik is een zeer oude stad en dat kun je wel zien aan de vele historische rijkdommen. De vele kerken, die onder beschermd erfgoed vallen schitteren in verschillende delen van de stad. In de Sint-Bartolomeüskerk bevindt zich de doopvont van Reinier van Hoei, een vooraanstaand kunstvoorwerp, behorende tot één van de zeven wonderen van België. Er bevinden zich hier veel musea over de geschiedenis, wetenschappen en kunst. Er valt veel te zien en te bewonderen in Luik. Luik is dan ook een perfecte plaats om er gezellig rond te toeren in een voordelige huurauto van een particulier.