Nieuwe naam, meer mogelijkheden! Meer weten

Huur auto's van particulieren in Lokeren

Het is goedkoper, dichterbij en gemakkelijker.
een auto in Lokeren vinden
Voer de begin- en einddatum en -tijd van de huur in
Meer dan 1.500 auto's te huur in België
Geen verborgen kosten
Alle huren zijn volledig verzekerd door

Onze geselecteerde auto's in Lokeren

Dit zegt de pers over Getaround

Drivy wordt nog het best omschreven als een Airbnb voor auto's.
Dat maakt dat een auto huren via Drivy zo'n 30% goedkoper is dan wanneer je hetzelfde zou doen via de klassiek kanalen.
Via Drivy kan je een voertuig van een particulier dichtbij huis huren voor een weekendje weg.

Onze auto's hebben meer dan 1.000.000 beoordelingen

Onze gebruikers bevelen onze dienst sterk aan

4.6 /5
30.000 beoordelingen op De App Store
4 /5
13.000 beoordelingen op Google Play

Onder de te huren voertuigen in Lokeren, vind je:

Haal je auto op bij:

Getaround in Europa

Meest gezochte steden

Zit je even tussen twee auto's in of maak je een tijdje minder gebruik van jouw auto? Dan is Getaround ideaal. Wanneer je op zoek bent naar een huurauto of autoverhuur kun je hier terecht. Via een handig zoeksysteem worden auto-eigenaren en mensen die een auto willen huren bij elkaar gebracht. Een auto kan veel kosten met zich meebrengen en die kun je besparen door hem aan te bieden voor autoverhuur. Als jij niet overtuigd bent dat je een auto wilt, dan kun je ervoor kiezen om goedkoop te huren.

Waarom stilstaan als je jouw auto verhuren kan

Je auto verhuren levert je extra geld op en de auto is nog in beweging ook. Mensen die een auto huren, kunnen de auto bij jouw huis ophalen en inleveren. Getaround regelt hierbij alles, zoals bijvoorbeeld de verzekering, waardoor jij je nergens druk over hoeft te maken. Door te huren blijf je vrij en door autoverhuur wordt je financieel sterker. Er zijn alleen maar voordelen. De ouderwetse manier om een huurauto te regelen is omslachtig en aan de prijzige kant. Particulieren die hun auto verhuren zorgen er ook voor dat de auto op een adres in jouw buurt wordt aangeboden.

Soms of vaak goedkoop een auto huren

Een auto in bezit hebben is niet meer nodig wanneer je goedkoop een keer auto huren kan. Voor betaalbare prijzen selecteer jij een auto waar je bent en voor je het weet ben je op weg naar bijvoorbeeld een van de vele feesten die Lokeren in de aanbieding heeft. Niet alleen feesten, maar ook een lokale specialiteit zoals Lokerse paardenworsten kan je hier proeven. Snuif de cultuur op door een bezoekje te brengen aan het museum of een van de kunstgalerijen. Voor een natuurwandeling is het natuurreservaat 'het Molsbroek' goed met de huurauto te bereiken.