Nieuwe naam, meer mogelijkheden! Meer weten

Huur auto's van particulieren in Vilvoorde

Het is goedkoper, dichterbij en gemakkelijker.
een auto in Vilvoorde vinden
Voer de begin- en einddatum en -tijd van de huur in
Meer dan 1.500 auto's te huur in België
Geen verborgen kosten
Alle huren zijn volledig verzekerd door

Onze geselecteerde auto's in Vilvoorde

Dit zegt de pers over Getaround

Drivy wordt nog het best omschreven als een Airbnb voor auto's.
Dat maakt dat een auto huren via Drivy zo'n 30% goedkoper is dan wanneer je hetzelfde zou doen via de klassiek kanalen.
Via Drivy kan je een voertuig van een particulier dichtbij huis huren voor een weekendje weg.

Onze auto's hebben meer dan 1.000.000 beoordelingen

Onze gebruikers bevelen onze dienst sterk aan

4.6 /5
30.000 beoordelingen op De App Store
4.4 /5
14.000 beoordelingen op Google Play

Onder de te huren voertuigen in Vilvoorde, vind je:

Haal je auto op bij:

Getaround in Europa

Meest gezochte steden

Op stap in Vilvoorde met een huurauto

In de stad Vilvoorde, ten noorden van Brussel, is er gelegenheid genoeg om uitstapjes te maken en interessante gebouwen te bezoeken. Denk maar aan de gotische Onze-Lieve-Vrouwekerk en de Basiliek van Onze-Lieve-Vrouw van Troost. In het Hanssenspark en het Domein Drie Fonteinen kun je heel wat natuurschoon bewonderen. Woon je in Vilvoorde en wil je met de auto een uitstapje maken? Of wil je uitgebreid gaan winkelen in Brussel? Als je zelf geen auto hebt, kun je dicht bij huis een auto huren!

Autoverhuur door particulieren in Vilvoorde

Getaround organiseert de verhuur van auto's door particulieren in Vilvoorde. Talrijke inwoners van Vilvoorde zijn bereid om hun wagen te verhuren. Met je gezin op een zonnige dag naar het Domein Drie Fonteinen? Huur goedkoop de Ford van Ingrid uit je straat. Of wil je liever een Smart, Fiat of Nissan? Vlak in je buurt zijn er zeker Vilvoordenaars die hun auto een dagje willen verhuren. Ga je verhuizen naar een andere woning? Bij Getaround vind je Vilvoordenaars die precies het soort bestelwagen of verhuiswagen verhuren dat je nodig hebt! Campers, personenbusjes, cabrio's, terreinwagens enzovoorts: je vindt ze allemaal op Getaround!

Je auto verhuren met Getaround

Als je in Vilvoorde woont en zelf een wagen hebt die je niet veel gebruikt, kun je je auto verhuren via Getaround. Zo help je andere inwoners die geen auto bezitten, en brengt je wagen bovendien nog wat geld op. Getaround heeft voor alle verhuringen een overeenkomst gesloten met verzekeringsmaatschappij Allianz. Indien er schade zou zijn aan je wagen, wordt deze door de verzekering volledig vergoed. Vanaf het reserveren van een huurauto tot en met het tekenen van het huurcontract: je kunt bij Getaround terecht als je goedkoop een auto wil huren in Vilvoorde!