Nieuwe naam, meer mogelijkheden! Meer weten

Huur auto's van particulieren in Heist-Op-Den-Berg

Het is goedkoper, dichterbij en gemakkelijker.
een auto in Heist-Op-Den-Berg vinden
Voer de begin- en einddatum en -tijd van de huur in
Meer dan 1.500 auto's te huur in België
Geen verborgen kosten
Alle huren zijn volledig verzekerd door

Onze geselecteerde auto's in Heist-Op-Den-Berg

Dit zegt de pers over Getaround

Drivy wordt nog het best omschreven als een Airbnb voor auto's.
Dat maakt dat een auto huren via Drivy zo'n 30% goedkoper is dan wanneer je hetzelfde zou doen via de klassiek kanalen.
Via Drivy kan je een voertuig van een particulier dichtbij huis huren voor een weekendje weg.

Onze auto's hebben meer dan 1.000.000 beoordelingen

Onze gebruikers bevelen onze dienst sterk aan

4.6 /5
30.000 beoordelingen op De App Store
4.4 /5
14.000 beoordelingen op Google Play

Onder de te huren voertuigen in Heist-Op-Den-Berg, vind je:

Haal je auto op bij:

Getaround in Europa

Meest gezochte steden

De mogelijkheden om ons te verplaatsen zijn divers. Uiteraard bestaat er het openbaar vervoer, maar je kan ook fietsen, wandelen en motorrijden. Als jij alle bovenstaande mogelijkheden kent en erover beschikt, heb je geen auto nodig. Toch kan het geregeld voorkomen dat een auto boven alle andere vervoersmiddelen uitstijgt. We leven in een wereld die groeit en groeit met mensen, maar ook met auto's. Een auto verhuren hoeft niet moeilijk te zijn. Sterker nog, autoverhuur kan het leven goedkoop maken, doordat je geld overhoudt.

Niet alleen autoverhuur, maar ook de mogelijkheid om te huren

Getaround kan je zien als een platform, waarbij mensen worden samengebracht. De combinatie van een auto verhuren met een auto huren door particulieren maakt het regelen van een huurauto eenvoudiger en goedkoop. Autoverhuur is ideaal als jouw auto geregeld stilstaat; vrijwel niemand rijdt namelijk continu in zijn auto. Je auto verhuren is simpel, daarbij bepaal je zelf hoe en waar je hem wilt laten huren door iemand. Misschien heb jij geen auto nodig, omdat je liever motor rijdt. Een auto huren kan dan af en toe handig zijn, wanneer je bijvoorbeeld met meerdere mensen ergens heengaat.

Af en toe voor de luxe van een auto kiezen door te huren

Stel je voor dat je een plaats zoals Heist-Op-Den-Berg wilt bezoeken. Hiervoor wil je gebruik maken van een huurauto. Goedkoop een auto huren doe je bij Getaround door alle beschikbare auto's in jouw omgeving op te zoeken en daar jouw keuze uit te maken. Vervolgens rij je lekker naar de provincie Antwerpen om Heist-Op-Den-Berg te bewonderen. Bezoek het historische politiestation en zie hoe mensen hier vroeger opgesloten zaten. Een heerlijke wandeling maak je door de 'Averegten'; een wandelbos waar je everzwijnen kunt tegenkomen of ga op zondagmorgen naar de vlooienmarkt en laad je huurauto vol met spullen.