Nieuwe naam, meer mogelijkheden! Meer weten

Huur auto's van particulieren in Lommel

Het is goedkoper, dichterbij en gemakkelijker.
een auto in Lommel vinden
Voer de begin- en einddatum en -tijd van de huur in
Meer dan 1.500 auto's te huur in België
Geen verborgen kosten
Alle huren zijn volledig verzekerd door

Onze geselecteerde auto's in Lommel

Dit zegt de pers over Getaround

Drivy wordt nog het best omschreven als een Airbnb voor auto's.
Dat maakt dat een auto huren via Drivy zo'n 30% goedkoper is dan wanneer je hetzelfde zou doen via de klassiek kanalen.
Via Drivy kan je een voertuig van een particulier dichtbij huis huren voor een weekendje weg.

Onze auto's hebben meer dan 1.000.000 beoordelingen

Onze gebruikers bevelen onze dienst sterk aan

4.6 /5
30.000 beoordelingen op De App Store
4 /5
13.000 beoordelingen op Google Play

Onder de te huren voertuigen in Lommel, vind je:

Haal je auto op bij:

Getaround in Europa

Meest gezochte steden

Beschik nu snel en eenvoudig over een privé auto via het autoverhuurplatform van Getaround. Een auto huren in Lommel is zo geregeld. Een gratis online registratie biedt direct toegang tot diverse soorten auto's van particulieren, waar u zo in weg kunt rijden. De volledige verzekering is geregeld door Getaround in samenwerking met verzekeringsmaatschappij Allianz.

Voordelig auto huren van particulieren

Getaround is in 2010 opgericht en verzorgt via een platform autoverhuur tussen particulieren. In Frankrijk, Duitsland, Spanje en Oostenrijk wordt al jaren geprofiteerd van deze goedkope manier om over een privé auto beschikking te krijgen. Particulieren die de auto verhuren, besparen op deze manier ook flink op de autokosten. In België is de interesse in particuliere autoverhuur gewekt. Ook hier kan men nu volop genieten van het bezit van een auto op die momenten dat men hem nodig heeft.

Flexibel auto huren

Voor degene die een auto slechts enkele keren per jaar nodig heeft, is het huren van een auto van een particulier een goedkope manier om toch flexibel rond te rijden en te profiteren van de voordelen van een auto. Het voertuig is aan te passen op de situatie waarvoor hij gebruikt zal worden. Het aanbod bestaat hier niet alleen uit diverse merken personenauto's, ook voor een bestelwagen, personenbus, luxe auto en vele andere modellen is de keuze groot.

Ontdek de wonderschone natuur bij Lommel

Lommel kent prachtige natuurgebieden, waaronder het natuurgebied De Watering en de Lommelse Sahara. Er zijn vele mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. Met een huurauto van een particulier bereik je de vele mooie bestemmingen snel, eenvoudig en goedkoop. Ga er eens lekker stappen met het gezin of leef je sportief uit in diverse sportgelegenheden. Er is zoveel te doen! Huur een grote auto voor een week, of een cabrio om gezellige rondritjes te maken.

Met een huurauto van Getaround zijn de mogelijkheden voordelig en divers.