Nieuwe naam, meer mogelijkheden! Meer weten

Huur auto's van particulieren in Bergen

Het is goedkoper, dichterbij en gemakkelijker.
een auto in Bergen vinden
Voer de begin- en einddatum en -tijd van de huur in
Meer dan 1.500 auto's te huur in België
Geen verborgen kosten
Alle huren zijn volledig verzekerd door

Onze geselecteerde auto's in Bergen

Dit zegt de pers over Getaround

Drivy wordt nog het best omschreven als een Airbnb voor auto's.
Dat maakt dat een auto huren via Drivy zo'n 30% goedkoper is dan wanneer je hetzelfde zou doen via de klassiek kanalen.
Via Drivy kan je een voertuig van een particulier dichtbij huis huren voor een weekendje weg.

Onze auto's hebben meer dan 1.000.000 beoordelingen

Onze gebruikers bevelen onze dienst sterk aan

4.6 /5
30.000 beoordelingen op De App Store
4.4 /5
14.000 beoordelingen op Google Play

Onder de te huren voertuigen in Bergen, vind je:

Haal je auto op bij:

Getaround in Europa

Meest gezochte steden

Getaround is hét platform voor België waar particulieren snel en goedkoop auto's met elkaar kunnen delen. Het is op deze manier zeer gemakkelijk om een huurauto tot je beschikking te krijgen. Registreren is gratis. Je krijgt na je registratie direct toegang tot een keuze uit verschillende auto's direct uit de omgeving van Bergen.

Slim auto verhuren en huren

Als je af en toe een auto nodig hebt is een auto huren van een particulier de voordeligste manier om je vervoer te regelen. Je hebt geen maandelijkse kosten en je betaalt alleen voor de tijd dat je de auto echt gebruikt. Autohuur is daarmee goedkoper en dus aantrekkelijker dan het bezitten van een auto. Autobezitters verdienen de autokosten terug op het moment dat ze de eigen auto kunnen missen. Het levert zo snel en eenvoudig veel voordeel op voor beide partijen.

Veilig en betrouwbaar autoverhuur

Getaround werkt samen met verzekeringsmaatschappij Allianz. Dankzij deze samenwerking is het huren en verhuren van de auto volledig gedekt. Dat geeft zowel verhuurder als huurder een veilig gevoel. Een auto huren van een particulier via Getaround is dan ook compleet veilig en betrouwbaar. Je kunt een auto in Bergen huren voor een kort bezoek in de omgeving of voor een gezellig weekendje weg, naar Brussel bijvoorbeeld.

Historische studentenstad Bergen (Mons)

In het zuiden van België ligt de stad Bergen of Mons, zoals de Walen hem noemen. Het is een jonge stad waar veel studenten zijn gaan wonen in verband met de vestiging van de universiteit. Er is de laatste decennia veel tijd gestoken in het opknappen van de vele historische gebouwen en musea waarmee de stad een mooie bestemming is voor een culturele stedentrip. Met een huurauto bereik je deze stad snel en vanuit de stad kun je ook direct de prachtige omgeving bezoeken, zoals de kasteelruïne in het dorpje Havré.