Nieuwe naam, meer mogelijkheden! Meer weten

Huur auto's van particulieren in Brasschaat

Het is goedkoper, dichterbij en gemakkelijker.
een auto in Brasschaat vinden
Voer de begin- en einddatum en -tijd van de huur in
Meer dan 1.500 auto's te huur in België
Geen verborgen kosten
Alle huren zijn volledig verzekerd door

Onze geselecteerde auto's in Brasschaat

Dit zegt de pers over Getaround

Drivy wordt nog het best omschreven als een Airbnb voor auto's.
Dat maakt dat een auto huren via Drivy zo'n 30% goedkoper is dan wanneer je hetzelfde zou doen via de klassiek kanalen.
Via Drivy kan je een voertuig van een particulier dichtbij huis huren voor een weekendje weg.

Onze auto's hebben meer dan 1.000.000 beoordelingen

Onze gebruikers bevelen onze dienst sterk aan

4.6 /5
30.000 beoordelingen op De App Store
4.4 /5
14.000 beoordelingen op Google Play

Onder de te huren voertuigen in Brasschaat, vind je:

Haal je auto op bij:

Getaround in Europa

Meest gezochte steden

Een auto maakt de wereld kleiner, waardoor je geen afspraken meer hoeft te laten schieten vanwege de afstand. Het in bezit hebben van een auto brengt echter diverse kosten met zich mee, wat het onaantrekkelijk kan maken. Gelukkig hoef je tegenwoordig niet meer een auto aan te schaffen om de beschikking over een auto te hebben. Een auto huren is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest.

Kosten en moeite besparen door te huren

Er zitten veel voordelen aan huren vast naast dat het goedkoop is, ben je volledig verzekerd en hoef je geen parkeerplaats in de buurt van je huis te hebben. Het is slecht voor een auto om stil te staan en dankzij autoverhuur kan dat voorgoed verleden tijd zijn. Wanneer je een huurauto nodig hebt, schakel je eenvoudig Getaround in en je bent zo onderweg.

Goedkoop een auto huren in Brasschaat

Bij Getaround kun je goedkoop een auto huren in Brasschaat om de omgeving te verkennen. Rij bijvoorbeeld met de huurauto langs de bunkers van Brasschaat. Hier kun je namelijk allerlei overblijfselen van de oorlog vinden, zoals het fort van Brasschaat dat tegenwoordig dient als verblijfplaats voor vleermuizen. Een heerlijke wandeling door het bos is ook een van de vele mogelijkheden die je in Brasschaat kunt vinden; bijna de helft van de oppervlakte bestaat namelijk volledig uit bossen.

Autoverhuur voor het gemak

Je auto verhuren is net zo makkelijk als huren en op deze manier bespaar je nog kosten ook. Stel je eigen auto ter beschikking en geniet van de voordelen. Met een huurauto van Getaround ben je verzekerd voor alles en kan je zonder zorgen op weg; andersom maken deze verzekeringen het ook uitermate geschikt om je auto te verhuren. Wanneer je niet zo vaak in je auto rijdt, dan is je auto verhuren de ideale oplossing.