Huur auto's van particulieren in Genk

Het is goedkoper, dichterbij en gemakkelijker.
een auto in Genk vinden
Voer de begin- en einddatum en -tijd van de huur in
Meer dan 1.500 auto's te huur in België
Geen verborgen kosten
Alle huren zijn volledig verzekerd door

Huur een auto per uur of per dag

Vanaf 5€/u of 30€/d

GetaroundAuto hurenAutoverhuur Genk

Onder de te huren voertuigen in Genk, vind je:

Haal je auto op bij:

Getaround in Europa

Meest gezochte steden

Onze gebruikers bevelen onze dienst sterk aan

4.6 /5
30.000 beoordelingen op De App Store
4.5 /5
15.300 beoordelingen op Google Play

Zoekt u een luxe of eenvoudige auto voor een kort bezoek aan de stad Genk? U vindt via het autoverhuurplatform van Getaround snel een auto die volkomen aan uw wensen voldoet. Getaround brengt aanbod en vraag naar huurauto's samen. U vindt hier direct voordelige auto's te huur in de omgeving van Genk. Boeken gaat heel eenvoudig. Nadat u zich gratis heeft geregistreerd, kunt u meteen uw keuze maken.

Waarom auto huren van particulier

In de grote stad Genk bevinden zich vele autobezitters, maar de auto wordt niet de volledige dag gebruikt. Sterker nog, gemiddeld gebruikt men in België de auto nog geen 35 minuten per dag. De overige tijd staat de auto dus aan de kant van de weg. Mensen die af en toe een auto willen huren, kunnen nu voordelig daar gebruik van maken. Via Getaround kan de autobezitter eenvoudig zijn auto verhuren. Voor de eigenaar van de auto levert de auto zo extra geld op en de autohuurder profiteert van het gemak en voordelige huurprijs.

Autoverhuur van particulieren is veilig

Getaround werkt in samenwerking met verzekeringsmaatschappij Allianz. Deze verzekering is specifiek afgestemd voor de huur en verhuur van auto's van particulieren en geeft zekerheid voor beide partijen.

Met een huurauto naar de bruisende stad Genk

Genk is een jonge, bruisende stad waar u alles kunt vinden op het gebied van kunst, cultuur, lekker eten en shoppen. Het is dan ook de tweede winkelstad van België. De historische waarde van de stad is ook erg groot, al is het alleen al om de mijngebouwen, waarvan een bezoek aan de C-mine een absolute aanrader is. Muziekliefhebbers zijn zeker en vast bekend met het Genk on Stage openluchtfestival. Met een huurauto kunt u hierbij zijn. Huur een bestelbus om meerdere mensen mee te nemen. Wie de kosten dan deelt, rijdt helemaal goedkoop naar Genk.