Huur auto's van particulieren in Waregem

Het is goedkoper, dichterbij en gemakkelijker.
een auto in Waregem vinden
Voer de begin- en einddatum en -tijd van de huur in
Meer dan 1.500 auto's te huur in België
Geen verborgen kosten
Alle huren zijn volledig verzekerd door

Huur een auto per uur of per dag

Vanaf 5€/u of 30€/d

GetaroundAuto hurenAutoverhuur Waregem

Onder de te huren voertuigen in Waregem, vind je:

Haal je auto op bij:

Getaround in Europa

Meest gezochte steden

Onze gebruikers bevelen onze dienst sterk aan

4.6 /5
30.000 beoordelingen op De App Store
4.5 /5
15.300 beoordelingen op Google Play

Een auto huren van een particulier is een geweldige manier om in alle vrijheid de omgeving van Waregem te ontdekken. Particulieren die hun auto verhuren, verdienen hiermee de onkosten van de auto terug. Dit is een uitkomst voor mensen die geen auto bezitten, maar er wel incidenteel eentje goedkoop kunnen gebruiken. Getaround brengt de vraag en aanbod van huurauto's bij elkaar.

Auto huren van particulier brengt voordelen

Het huren van een auto kan heel voordelig zijn: u hoeft geen auto te kopen, u heeft er geen onderhoud aan en een particuliere auto via Getaround is volledig verzekerd. Die volledige verzekering heeft Getaround geregeld met verzekeringsmaatschappij Allianz. Op deze manier profiteren beide partijen van autoverhuur.

Auto verhuren is voordelig delen in de autokosten

Heeft u een auto waar u niet dagelijks in rijdt, dan kan autoverhuur voor u een aantrekkelijke manier zijn om te besparen op de autokosten. Er zijn vele mensen in Waregem die dankbaar gebruik van uw privéauto willen maken. U bepaalt zelf wanneer en voor welke periode u uw auto verhuren wilt.

Sportief dagje Waregem met voordelige huurauto

Waregem is een sportlievende stad. Naast voetbal is er ook het wielrennen populair. U kunt hier zelf uw racefiets pakken om te fietsen in de omgeving van de Belgische Ardennen. Huur voor dit voornemen een auto met een systeem voor fietsvervoer of aanhanger of een bestelbus. Bent u een liefhebber van de paardensport? Met de huur van een kleine auto bent u zo in het centrum van Waregem om daar de jaarlijkse Waregem Koerse in de Gaverbeekhippodroom te bezoeken. Ook om golfsport te beoefenen, bent u hier aan het juiste adres. Bij Waregem bevindt zich de uitdagende, heuvelachtige 18 holes golfbaan Waregem Golf Club. Om de diverse sportcentra te bereiken, staat er altijd in uw buurt een huurauto voor u klaar om sportief op pad te gaan.