Huur auto's van particulieren in Turnhout

Het is goedkoper, dichterbij en gemakkelijker.
een auto in Turnhout vinden
Voer de begin- en einddatum en -tijd van de huur in
Meer dan 1.500 auto's te huur in België
Geen verborgen kosten
Alle huren zijn volledig verzekerd door

Huur een auto per uur of per dag

Vanaf 5€/u of 30€/d

GetaroundAuto hurenAutoverhuur Turnhout

Onder de te huren voertuigen in Turnhout, vind je:

Haal je auto op bij:

Getaround in Europa

Meest gezochte steden

Onze gebruikers bevelen onze dienst sterk aan

4.6 /5
30.000 beoordelingen op De App Store
4.5 /5
15.300 beoordelingen op Google Play

Snel even een auto nodig in de omgeving van Turnhout? Via Getaround kun je nu heel goedkoop een auto van een particulier huren. Getaround is een autoverhuurplatform voor particulieren. Registreren is gratis. Een auto reserveren is vervolgens snel en eenvoudig zo gedaan.

Veilig en voordelig autoverhuur van particulieren

Het aanbod van particuliere auto’s in Turnhout is groot. Via Getaround vind je snel een auto die aan al je wensen tegemoet komt, en dat ook nog eens in je eigen buurt. De allesomvattende verzekering van verzekeringsmaatschappij Allianz waarmee Getaround een overeenkomst heeft, zorgt voor zekerheid en veiligheid. Ben je zelf autobezitter, maar heb je hem niet altijd nodig? Je kunt je auto verhuren via Getaround en zo flink op je autokosten besparen.

Het gemak van auto huren

Je regelt de autohuur eenvoudig online. Je kiest je auto en haalt hem op bij een locatie dicht in jouw buurt. Afhankelijk van jouw wensen is er ruime keuze tussen grote wagens, bijvoorbeeld een bestelbus voor een langere rit of cabrio voor een gezellig ritje door de stad. Een auto huren is ook een snelle en praktische oplossing als je eigen auto even niet beschikbaar is, omdat deze voor reparatie in de garage staat bijvoorbeeld.

Mooi Turnhout verkennen per huurauto

In Turnhout steek je aan de hand van de historische monumenten, zoals het oude gemeentehuis, kapel Onze-Lieve-Vrouw-ter-Sneeuw, kapel van Rhoode, Priorij Corsendonk, de kerken en oorlogsmonumenten veel op van het rijke verleden van de omgeving. Turnhout hecht veel waarde aan kunst, dat is te merken aan de vele tentoonstellingen en culturele activiteiten die hier geregeld op het programma staan. Huur een auto en trek de natuur in de omgeving van Turnhout in. In het landschap de Liereman kom je helemaal tot rust en geniet je enorm van alles wat dit natuurgebied te bieden heeft.