Nieuwe naam, meer mogelijkheden! Meer weten

Huur auto's van particulieren in Namen

Het is goedkoper, dichterbij en gemakkelijker.
een auto in Namen vinden
Geef een exacte plaats op: thuisadres, station, metrostation, vliegveld…
Voer de begin- en einddatum en -tijd van de huur in
Meer dan 1.500 auto's te huur in België
Geen verborgen kosten
Alle huren zijn volledig verzekerd door

Onze geselecteerde auto's in Namen

Dit zegt de pers over Getaround

Drivy wordt nog het best omschreven als een Airbnb voor auto's.
Dat maakt dat een auto huren via Drivy zo'n 30% goedkoper is dan wanneer je hetzelfde zou doen via de klassiek kanalen.
Via Drivy kan je een voertuig van een particulier dichtbij huis huren voor een weekendje weg.

Onze auto's hebben meer dan 1.000.000 beoordelingen

Onze gebruikers bevelen onze dienst sterk aan

4.5 /5
311 beoordelingen op De App Store
4.2 /5
5.582 beoordelingen op Google Play

Onder de te huren voertuigen in Namen, vind je:

Haal je auto op bij:

Getaround in Europa

Meest gezochte steden

U wilt voordelig de beschikking hebben over een auto in de provincie Namen? Via de particuliere autoverhuur van Getaround vindt u goedkoop een auto naar keuze. Het aanbod particuliere huurauto's is zeer divers. U hoeft nergens op te wachten, zodra u zich gratis heeft geregistreerd kunt u direct een keuze maken uit een groot aanbod automerken of type auto.

Voordelen autohuur particulieren

Het huren van een particuliere auto is een goedkope manier om de beschikking te krijgen over een privéauto naar wens. Heeft u zelf geen auto, dan is het huren van een privéauto een flexibel, goedkoop en comfortabel alternatief om een voertuig te bemachtigen, wanneer u maar wilt om in alle vrijheid een bestemming te bereiken. U kunt daarnaast steeds een ander type auto kiezen, afhankelijk van de situatie waar u hem voor nodig heeft. Ook studenten kunnen op deze manier goedkoop een auto huren.

Pluspunten autoverhuur

Autobezitters gebruiken het voertuig normaliter niet elke dag. Zij kunnen op deze momenten de auto verhuren en op de kosten van de auto besparen. De verhuur van privéauto's zorgt voor minder auto's op de weg en daar profiteert zowel de weggebruiker als het milieu van. Een allesomvattende verzekering zorgt voor zekerheid en veiligheid voor zowel huurder als verhuurder. Getaround werkt hiervoor samen met verzekeringsmaatschappij Allianz.

Flexibel auto huren in Namen

Namen is vooral bekend als studentenstad en plaats waar de regering van zuidelijk België zetelt, maar leent zich ook uitstekend voor een stedentrip of een weekendje weg. Het is een van de grootste steden in Wallonië en heeft een historisch centrum waar vele historische monumenten bezocht kunnen worden, zoals het archeologisch museum, gevestigd in de Halle al'Chair, een vleeshuis uit 1590. U kunt er meerdere musea bezoeken en voortreffelijk eten in de vele cafés en restaurants. Het is een mooie reisbestemming en nu extra voordelig met een huurauto bereikbaar.