Huur auto's van particulieren in Roeselare

Het is goedkoper, dichterbij en gemakkelijker.
een auto in Roeselare vinden
Voer de begin- en einddatum en -tijd van de huur in
Meer dan 1.500 auto's te huur in België
Geen verborgen kosten
Alle huren zijn volledig verzekerd door

Huur een auto per uur of per dag

Vanaf 5€/u of 30€/d

GetaroundAuto hurenAutoverhuur Roeselare

Onder de te huren voertuigen in Roeselare, vind je:

Haal je auto op bij:

Getaround in Europa

Meest gezochte steden

Onze gebruikers bevelen onze dienst sterk aan

4.6 /5
30.000 beoordelingen op De App Store
4.5 /5
15.300 beoordelingen op Google Play

Woont u in Roeselare en heeft u zo af en toe een auto nodig? U huurt via Getaround goedkoop, betrouwbaar en veilig een privéauto van een particulier. Een huurauto reserveren gaat heel eenvoudig. Vul online uw gegevens in en u kunt direct op zoek naar de huurauto van uw voorkeur.

Autohuur van particulieren levert meer voordelen op

Het huren van een auto van een particulier is zeer voordelig. Bijkomend voordeel is dat u een keuze kunt maken uit diverse modellen en automerken, van groot met meerdere zitplaatsen tot sportieve tweezitter. Geeft u de voorkeur aan het huren van een automaat auto? Alles is mogelijk. Het huren van een auto is zeer flexibel en u kunt telkens een andere keuze maken. U kunt in uw directe omgeving van Roeselare een auto huren. U hoeft dus niet ver te zoeken, dat geeft extra veel gemak.

Profijt auto verhuren

Bent u de hoge autokosten zat, maar is dit geen reden de auto weg te doen, dan is autoverhuur een manier om de autokosten terug te verdienen op momenten dat u hem toch niet nodig heeft. U verhuurt uw auto veilig en eenvoudig via Getaround. Tijdens de verhuur is de auto direct volledig verzekerd via verzekeringsmaatschappij Allianz. De betrouwbare allround verzekering biedt zekerheid voor beide partijen, zowel verhuurder als huurder.

Maak een citytrip naar het charmante Roeselare

Roeselare heeft charme. De geschiedenis van de stad wordt verteld aan de hand van de vele historische monumenten, waaronder het oude stadhuis, het kasteel van Rumbeke en het Klein Seminarie. Bezoek er het unieke Wielermuseum of raak onder de indruk van de Oude stedelijke begraafplaats. Op diverse plaatsen vindt u hier ook voor plaatselijke culinaire lekkernijen terecht. In Roeselare raakt u niet snel uitgekeken. Maak een citytrip met een voordelige huurauto naar Roeselare en laat u zich verrassen door de veelzijdigheid van deze aantrekkelijke stad in West-Vlaanderen.