Huur auto's van particulieren in Beveren

Het is goedkoper, dichterbij en gemakkelijker.
een auto in Beveren vinden
Voer de begin- en einddatum en -tijd van de huur in
Meer dan 1.500 auto's te huur in België
Geen verborgen kosten
Alle huren zijn volledig verzekerd door

Huur een auto per uur of per dag

Vanaf 5€/u of 30€/d

GetaroundAuto hurenAutoverhuur Beveren

Onder de te huren voertuigen in Beveren, vind je:

Haal je auto op bij:

Getaround in Europa

Meest gezochte steden

Onze gebruikers bevelen onze dienst sterk aan

4.6 /5
30.000 beoordelingen op De App Store
4.4 /5
14.000 beoordelingen op Google Play

Beveren is wat betreft de oppervlakte een van de grootste gemeenten van België. Met een huurauto van een particulier in Beveren kunt u vanuit deze gemeente zeer goedkoop alle kanten op. Zoekt u een grote auto om een weekendje eropuit te trekken of een eenvoudige auto voor een kort bezoek aan de stad? U vindt via het autoverhuurplatform van Getaround snel een auto die aan al uw wensen voldoet.

Snel en efficiënt autoverhuur

Getaround is een autoverhuurplatform voor particulieren. U kunt hier op snelle en eenvoudige wijze zeer voordelig een auto huren van een particulier in uw directe omgeving. Hiervoor kunt u zich gratis online registreren. U ziet dan meteen welke auto's er in Beveren beschikbaar zijn. U kunt hier zelf ook uw auto verhuren om in de kosten voor uw voertuig met een ander te delen. U profiteert hier beiden van.

Veilig en goedkoopste auto huren

Getaround werkt in samenwerking met verzekeringsmaatschappij Allianz. Deze verzekering is specifiek afgestemd voor de huur en verhuur van auto's van particulieren en geeft zekerheid en een veilig gevoel voor beide partijen.

Auto huren om te genieten in Beveren

In en rond Beveren valt veel te beleven. In Melsele bevindt zich bijvoorbeeld de Onze-Lieve-Vrouw van Gaverland kapel, de grootste kapel van België. Het Fort van Haasdonk herbergt meerdere soorten vleermuizen, of bezoek het belevingscentrum bij Fort Liefkenshoek bij Kallo. Met een voordelige huurauto kunt u in Beveren en omgeving een heerlijk weekendje doorbrengen. Ontsnap aan de drukte en trek er met de huurauto op uit naar de mooie natuurgebieden in dit gebied, zoals de Grote Geule met de bekende typische boothuisjes. U kunt de auto ook huren voor een gezellige dagtrip naar een van de vele bekende jaarlijkse festiviteiten, waaronder de Beverse feesten, de Aardbeienfeesten in Melsele en/of de Polderfeesten in Kieldrecht.