Nieuwe naam, meer mogelijkheden! Meer weten

Huur een 4x4 in jouw buurt

Het is goedkoper, dichterbij en gemakkelijker.
een 4x4 in België vinden
Geef een exacte plaats op: thuisadres, station, metrostation, vliegveld…
Voer de begin- en einddatum en -tijd van de huur in
Meer dan 1.500 auto's te huur in België
Geen verborgen kosten
Alle huren zijn volledig verzekerd door

Dit zegt de pers over Getaround

Drivy wordt nog het best omschreven als een Airbnb voor auto's.
Dat maakt dat een auto huren via Drivy zo'n 30% goedkoper is dan wanneer je hetzelfde zou doen via de klassiek kanalen.
Via Drivy kan je een voertuig van een particulier dichtbij huis huren voor een weekendje weg.

Onze auto's hebben meer dan 1.000.000 beoordelingen

Onze gebruikers bevelen onze dienst sterk aan

4.6 /5
30.000 beoordelingen op De App Store
4.4 /5
14.000 beoordelingen op Google Play

Getaround in Europa

Meest gezochte steden

Autoverhuur ook voor 4x4

Een auto met vierwielaandrijving wordt voor de duidelijkheid ook aangeduid als een 4x4. Bij Getaround kun je een 4x4 huren op diverse locaties en in diverse steden van België. Het gaat daarbij om een huurauto die door de hoogte en het lage zwaartepunt uitstekend geschikt zijn voor alle terreinen, ook de meest ruwe. Het besturen ervan is wel een speciale vaardigheid, die even aangeleerd moet worden.

Een auto huren, maar ook een auto verhuren, het kan via Getaround

De 4x4 voertuigen passen zich het beste aan op alle oppervlakken en ze zijn ideaal wanneer je eens wilt ontsnappen aan de stad en het berglandschap wilt beleven vanuit een auto, in de zomer, herfst lente of zelfs in de winter. Ze zijn ook heel geschikt voor een ritje aan het strand. Veel auto's voor alle terreinen hebben gratis extra accessoires zoals bijvoorbeeld een GPS. Daarmee kun je in alle vrijheid genieten van een ritje door de wildernis zonder bang te hoeven zijn dat je de weg kwijtraakt. Er zijn zelf speciaal aangebrachte haken beschikbaar voor het dragen van twee of meer fietsen, zodat je ook eens op de fiets een nieuwe route kunt uitproberen, samen met het hele gezin. Maar ook sneeuwkettingen zodat een sneeuwbui niet alle plezier hoeft te verpesten. Alle voorzorgsmaatregelen voor alle jaargetijden zijn mogelijk, ook voor ritjes met een 4x4 op de snelweg.

De 4x4 voertuigen die je aantreft bij Getaround passen zich met gemak aan bij jouw mogelijkheden. Ook de goedkopere klasse van 4x4 auto's zijn te huur via Getaround, net als de types met een meer krachtige motor. We hebben de beschikking over een uitgebreide vloot aan 4x4 voertuigen en je kunt altijd rekenen op onze ondersteuning onderweg, alleen of met de familie. U vindt 4x4 auto's in de economische klasse, als sedan of groter, volgens je eigen budget, benodigdheden of het type auto waar je in wilt rijden.

Huur het model dat je het beste ligt

In de steden Brussel, Antwerpen, Gent of Brugge zijn de meeste 4x4 voertuigen beschikbaar maar om eens te kijken of er een 4x4 op je wacht bij jou in de buurt of waar je er een nodig hebt, zoek eens met plaats, datum en geschat aantal kilometers op de website van Getaround of via het telefoonnummer dat je daarop kunt vinden. Het is je beste optie voor een ritje door de Ardennen, door de duinen of langs het strand.

Bij Getaround vind je de grootste verscheidenheid aan 4x4 huurauto's, goedkoop en precies zoals je hem wilt hebben. De meeste merken en modellen, zoals Toyota, Land Rover Freelander, Range Rover, of de Discovery, Kia Sportage, BMW X5 en X3, Jeep Grand Cherokee, Jeep Wrangler maar ook de minder bekende merken voor 4x4, zoals Nissan, Ford, Audi, Honda, Hyundai of Mitsubishi.