Nieuwe naam, meer mogelijkheden! Meer weten

Verzekeringsvoorwaarden

De huurder dient bepaalde voorwaarden te respecteren om de verzekering van de huur te waarborgen. Het is ook uw verantwoordelijkheid om dit na te gaan. Ziehier de voorwaarden:

  1. De voorwaarden respecteren inzake leeftijd van de bestuurder, overeenstemmend met de inschrijvingscategorie van het huurvoertuig (zie voorwaarden per categorie)
  2. Betalen met een betaalmiddel op zijn eigen naam.
  3. Binnen de toegelaten Europese landen blijven (zie landenlijst)
  4. Het voertuig niet gebruiken voor professioneel transport van personen of goederen (alleen autodelend vervoer met gedeelde kosten is toegestaan)
  5. De hoofdbestuurder van het voertuig blijven gedurende de huurperiode: de verhuurder mag de wagen dus niet huren om hem door een andere persoon te laten gebruiken. Nochtans mag hij, als hoofdbestuurder, onder bepaalde voorwaarden bijkomende bestuurders aanvaarden.

U bent verantwoordelijk voor een zorgvuldige opvolging, zoals gespecificeerd in de overeenkomst, zodat voorwaarden 1 en 2 vervuld zijn. Laat u dit na, dan verliest u de verzekeringsdekking van Getaround, evenals de dienstverlening inzake derden van Getaround (dekking van de franchise, beheer van boetes en bekeuringen, enz).

U dient ook de verhuring te annuleren indien een van de voorwaarden van 3 tot 5 niet is vervuld. Indien u evenwel zou misleid zijn door een huurder die buiten uw weten deze voorwaarden niet respecteert, dan zal hij de gevolgen dragen van de nietigheid van de polis.

Was dit artikel nuttig?