Ik kan niet inloggen of toegang krijgen tot bepaalde functies

Artikel bijgewerkt op 31/01/2023

Mogelijke redenen waarom je niet kan inloggen of geblokkeerd bent voor bepaalde functies:

1) Onjuist wachtwoord

Controleer nogmaals of je het juiste wachtwoord hebt ingevoerd. Als het nog steeds niet werkt, probeer dan je wachtwoord te resetten. Let op: alleen jij kan je wachtwoord wijzigen. Ons support team heeft geen toegang tot je wachtwoord en kan je niet helpen het te wijzigen.

2) Onjuist e-mailadres of account

Zorg ervoor dat je je aanmeldt met dezelfde gegevens die je hebt gebruikt om je account aan te maken:

  • Als je je hebt aangemeld met een email account, zorg er dan voor dat je hetzelfde e-mailadres gebruikt.
  • Als je je hebt aangemeld met je Facebook, Google, of Apple account, zorg er dan voor dat je inlogt met hetzelfde account.

Indien nodig, kan je je e-mailadres updaten.

3) Meerdere mislukte pogingen om in te loggen

Om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot je account, schorten wij de mogelijkheid om in te loggen tijdelijk op na een aantal opeenvolgende mislukte pogingen om in te loggen. We waarschuwen je per e-mail wanneer dit gebeurt. De opschorting wordt na 4 uur automatisch opgeheven, maar je kan ook weer toegang krijgen door je wachtwoord opnieuw in te stellen.

4) Geblokkeerd account

Gebruikers met een geblokkeerd account kunnen over het algemeen nog steeds inloggen. In sommige zeldzame gevallen kan ons Veiligheidsteam er echter voor kiezen om de mogelijkheid van een gebruiker om in te loggen volledig in te trekken. Voor meer informatie over geblokkeerde accounts, klik hier.

Was dit artikel nuttig?

Deze artikels kunnen je misschien ook verder helpen: