Tips om zoveel mogelijk te verhuren

Artikel bijgewerkt op 20/01/2023

1. Neem mooie foto's van je auto

Foto's zijn het eerste wat huurders zien als ze naar een auto zoeken. Hoe beter je foto's, hoe meer kans je hebt dat een huurder voor jouw auto kiest. Lees onze tips om erachter te komen hoe je goede foto's van je auto neemt. We raden ook aan om een profielfoto toe te voegen.

2. Kies de correcte prijs

Een correcte prijs is een prijs die in overeenstemming is met de leeftijd en het model van je auto, evenals de tijd van het jaar en de vraag. De eenvoudigste manier om een goede prijs vast te stellen is door Slimme prijsbepaling in te schakelen of door onze aanbevolen prijzen toe te passen.

3. Geef een gedetailleerde beschrijving

Geef zoveel mogelijk details: het exacte model, de algemene staat van de auto, eventuele kleine problemen die je van tevoren moet weten, plus eventuele extra opties of accessoires.

4. Zorg voor een hoog aanvaardingsratio (of activeer Direct reserveren)

Je aanvaardingsratio (het aantal geaccepteerde huuraanvragen van het totale aantal ontvangen aanvragen) speelt een belangrijke rol in de rangschikking van je zoekertje in de zoekresultaten. Om een hoog aanvaardingsratio te behouden, moet je ervoor zorgen dat je je kalender regelmatig bijwerkt en dat je je huurvoorwaarden aanpast om te voorkomen dat je aanvragen krijgt die niet bij je passen. We raden je ook aan om samenvallende aanvragen te accepteren: als je meerdere huuraanvragen ontvangt voor dezelfde data, dan kan je deze allemaal accepteren. De huurder die het eerst betaalt zal de huur bevestigen, en de andere aanvragen zullen automatisch worden geannuleerd zonder dat je aanvaardingsratio wordt beïnvloed. Overweeg om direct reserveren te activeren voor je auto om een perfect aanvaardingsratio te behouden.

5. Reageren snel op aanvragen

Hoe sneller je reageert, hoe hoger je zoekertje in de zoekresultaten verschijnt. Je kan je reactietijd verbeteren door de Getaround app te downloaden, als je dat nog niet gedaan hebt! Je kan zelfs direct reserveren activeren voor je auto om automatisch huuraanvragen te accepteren.

6. Zorg voor een 5-sterren service

Zorg ervoor dat je auto schoon is en goed wordt onderhouden. Als je auto is uitgerust met Getaround Connect, zorg er dan voor dat je toegangsinstructies gedetailleerd en behulpzaam zijn. Op deze manier vergroot je je kansen op positieve beoordelingen, wat de aantrekkelijkheid van je auto zal verhogen.

7. Installeer Getaround Connect

De meeste huurders geven de voorkeur aan auto's die zijn uitgerust met Getaround Connect. Voor meer informatie en om te controleren of je auto in aanmerking komt, klik hier.

Was dit artikel nuttig?

Deze artikels kunnen je misschien ook verder helpen: