Tips om zoveel mogelijk te verhuren

1. Neem mooie foto's van je voertuig

Wanneer kandidaat-huurders een voertuig zoeken, zijn de foto's het eerste wat ze zien. Hoe aantrekkelijker, hoe meer ze geneigd zullen zijn om voor jouw voertuig te kiezen. Lees onze tips om mooiere foto's van je voertuig te maken. Vergeet geen foto bij het profiel toe te voegen.

2. Kies de correcte prijs

De correcte prijs hangt af van de ouderdom van het voertuig, het type voertuig, alsook van het seizoen en het aantal aanvragen . Indien je nieuw bent als eigenaar, begin dan met een vrij lage prijs om snel je eerste verhuringen binnen te halen en zo positieve beoordelingen te bekomen.

3. Maak een beschrijving van je voertuig

Geef de kandidaat-huurder zoveel mogelijk details: het juiste model, de algemene staat van het voertuig, de staat van netheid, eventueel kleine problemen die te vermelden zijn, opties en accessoires.

4. Houd je kalender up-to-date

Besteed aandacht aan je kalender, om enkel aanvragen te krijgen in periodes dat je voertuig beschikbaar is. Dat bespaart je niet alleen nutteloos gedoe, maar levert je ook meer relevante aanvragen op, en dus betere zoekresultaten.

5. Beantwoord snel je aanvragen

Hoe sneller je antwoordt, hoe hoger je klimt in de zoekresultaten. Voor het verkorten van uw antwoordtijd, download de Getaround-app als dat nog niet gebeurd is! Met één klik kan je zo al je huuraanvragen beantwoorden.

6. Antwoord JA op de aanvragen

Antwoorden is goed, maar JA antwoorden is nog beter! Je aanvaardingsratio (aantal aanvragen van huurders positief beantwoord / totaal aantal aanvragen ontvangen) speelt een belangrijke rol in het klassement van je zoekertje in de zoekresultaten. Raadpleeg onze tips om zo veel mogelijk aanvragen positief te kunnen beantwoorden.

7. Wees duidelijk over je huurvoorwaarden

Om niet gestoord te worden met huuraanvragen die je niet schikken, en om je responspercentage te verbeteren, vermeld je je voorwaarden in de huurvoorwaarden van je voertuig: minimum huurperiode (bijvoorbeeld 2 dagen) en reservatietermijn (bv.: geen 'last minute'-aanvragen).

Was dit artikel nuttig?

Deze artikels kunnen je misschien ook verder helpen: