Nieuwe naam, meer mogelijkheden! Meer weten

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens of rijbewijs bijwerken?

Op Getaround is het cruciaal dat je persoonlijke gegevens op je profiel juist zijn: ze worden immers gebruikt om de huurovereenkomst op te stellen. Je account is persoonlijk, je kan deze dus niet uitlenen aan een kennis die een auto wil huren op Getaround: hij moet zelf een account aanmaken onder zijn eigen naam.

Aan het begin van de huur worden de gegevens in de huurovereenkomst door de eigenaar vergeleken met die op je rijbewijs en betaalkaart: als ze niet overeenstemmen, moet hij volgens onze verzekeringsvoorwaarden weigeren om de huur te laten beginnen.

Om je voornaam, achternaam, geboortedatum, rijbewijsnummer of andere persoonlijke informatie bij te werken, ga je naar Mijn account > Mijn profiel bewerken. Je kan je profiel op elk moment wijzigen, zolang dit geen gevolgen heeft voor de naleving van de huurvoorwaarden voor de voertuigcategorie.

NB: Als je profiel op Getaround Connect de status 'geverifieerd' heeft en je bewerkt het, dan moet ons team het opnieuw valideren. Houd rekening met dit verwerkingsproces voor aanstaande verhuringen.

Was dit artikel nuttig?