Nieuwe naam, meer mogelijkheden! Meer weten

Wat te doen indien ik mijn voertuig niet kan lokaliseren met Getaround Connect?

Om je voertuig terug te vinden ga je naar Mijn verhuringen > desbetreffende verhuring. Een uur voor aanvang van de huur zal de knop ‘Het voertuig lokaliseren’ beschikbaar zijn op deze pagina.

Indien je het voertuig niet kan lokaliseren

Verschillende gevallen zijn mogelijk.

  • Het laden van de lokalisatie is mislukt in de applicatie: contacteer de eigenaar om na te gaan of hij/zij beschikt over de lokalisatie van het voertuig, of neem contact op met ons indien hij/zij je niet verder kan helpen.
  • De app geeft je aan dat de vorige huur nog steeds bezig is: ga na bij de eigenaar of de vorige huurder op tijd terug zal zijn voor je huur.

Je bent op de aangegeven plek, maar het voertuig is er niet

Naargelang de situatie:

  • Het voertuig bevindt zich in een ondergrondse parking: herbekijk het bericht van de eigenaar om te weten hoe je toegang krijgt tot het voertuig, de parkeerplaats of hoe je er te voet kan geraken.
  • In de straat is het mogelijk dat de geolokalisatie onnauwkeurig is tot enkele meters. Loop in dat geval de straat iets verder af, ga na of de ligging dicht bij een zijstraat of kruispunt is, of doorzoek de parallelle straten.

Indien je de wagen nog steeds niet vindt, contacteer dan de eigenaar. Zijn/haar nummer is beschikbaar op de pagina van je huur.

Was dit artikel nuttig?