Mijn prestaties, inkomsten en kwaliteit volgen

Artikel bijgewerkt op 11/02/2022

Op de pagina Prestaties vind je tools en gegevens om je te helpen je succes als eigenaar op Getaround te realiseren.

Deze gegevens zijn beschikbaar voor alle actieve auto's of voor auto's die tijdens het huidige of afgelopen kalenderjaar werden gehuurd. Het kan tot 48 uur duren voordat recente activiteit in de tabellen verschijnt.

Je kan je prestaties per jaar en per week volgen. Voor de jaarweergave kan je tot twee jaar in het verleden, en één jaar in de toekomst gaan. Voor de wekelijkse weergave kan je tot 6 maanden in het verleden en 3 maanden in de toekomst gaan.

Als je meerdere auto's hebt, kan je de gegevens voor je hele wagenpark bekijken, of één auto in het bijzonder weergeven.

1) Tabblad Inkomsten

Inkomsten

Met deze tabellen kan je je inkomsten schatten. Bevestigde inkomsten zijn inkomsten die meer dan 48 uur in het verleden zijn verkregen. Ze kunnen nog veranderen met aanpassingen, vooral als de aanpassingen enkele dagen na het einde van de huur gebeuren. Als een verhuur meerdere dagen duurt, worden de inkomsten gelijkmatig over deze dagen verdeeld.

In de schatting van de inkomsten zijn opgenomen:

 • Huurinkomsten, na aftrek van onze servicekosten
 • Compensatie voor kilometeraanpassingen, brandstofaanpassingen, schoonmaakkosten en laattijdige teruggave
 • Compensatie voor laattijdige annulering van de huurder

Niet inbegrepen zijn:

 • Terugbetalingen in verband met claims (ongevallen, snelheidsovertredingen...)
 • Terugbetalingen voor professionele reiniging
 • Alle andere terugbetalingen waarbij je een factuur moest voorleggen

Wanneer we naar één auto kijken, tonen we je ook de gemiddelde inkomsten van vergelijkbare auto's als er voldoende gegevens beschikbaar zijn. Voor deze vergelijking gebruiken we de volgende criteria:

 • Vergelijkbaar type auto
 • Vergelijkbare leeftijd
 • In dezelfde omgeving
 • Dezelfde categorie eigenaars (privé of professioneel)
 • Of je auto is uitgerust met Getaround Connect of niet.

Bezettingsgraad en beschikbaarheid

Bezettingsgraad en beschikbaarheid zijn sterke indicatoren van je prestaties.

De bezettingsgraad is het aantal geboekte halve dagen (gedeeltelijk of volledig), gedeeld door het aantal beschikbare halve dagen. De beschikbaarheid is het aantal halve dagen dat je auto volledig beschikbaar is.


2) Tabblad Kwaliteit

Beoordelingen

Beoordelingen helpen je om de tevredenheid van huurders in de gaten te houden. Bij het beoordelen van hun ervaring, beoordelen huurders de auto en hun interactie met jou. De hier weergegeven scores zijn het gemiddelde van beide.

Annuleringspercentage

Hier vind je je annuleringspercentage van de afgelopen 90 dagen. De exacte berekening wordt uitgelegd in dit artikel. De maandelijkse ontwikkeling is een overzicht van je annuleringspercentage aan het einde van elke maand.

Netheid

Huurders beoordelen de netheid van je auto aan het begin van elke Getaround Connect huur.

Veiligheidsproblemen gemeld door huurders

Huurders kunnen veiligheidsproblemen van de auto melden. Ongeacht de ernst van het probleem, alles wat defect is aan je auto moet onmiddellijk worden gerepareerd.

Was dit artikel nuttig?