Publicatie of wijziging van een beoordeling

Artikel bijgewerkt op 04/05/2022

Beoordelingen zijn belangrijk op Getaround. Ze helpen je om een voertuig te kiezen met een gerust gemoed.

Na afloop van een huur heb je 14 dagen de tijd om een beoordeling achter te laten over de huur. Omdat we willen dat je je ongeremd voelt om een eerlijke beoordeling achter te laten, blijft jouw beoordeling onzichtbaar voor de eigenaar en wordt ze pas gepubliceerd nadat hij er een heeft achtergelaten voor jou. Zodra de eigenaar zijn beoordeling heeft achtergelaten, krijg je ze te lezen en zal de jouwe worden gepubliceerd op zijn profiel.

Ga naar Mijn huren > Geselecteerde huur waar je het blok “Beoordelingen” ziet. Je moet alles apart beoordelen:

  • De eigenaar (reactietijd, beschikbaarheid)
  • De auto (al dan niet volgens het zoekertje: qua uitrusting, beschrijving ...)

Vervolgens kan je een algemene opmerking van maximaal 500 tekens achterlaten, die 14 dagen na afloop van de huur zal worden gepubliceerd op het profiel van de eigenaar, op hetzelfde moment dat zijn beoordeling over jou zal worden gepubliceerd. Zodra de beoordeling is gepubliceerd, kan deze niet meer worden gewijzigd.

Belangrijk: De veiligheid van onze gebruikers is een prioriteit voor ons. Je kan een voertuig opgeven als gevaarlijk tijdens de beoordeling door te klikken op “Een veiligheidsprobleem met de auto melden”. Ons team zal onmiddellijk overgaan tot controles van het voertuig.

NB: Onze community is gebaseerd op eerlijke en transparante beoordelingen. Beledigende beoordelingen op Getaround zullen we verwijderen, en de schrijver ervan loopt het risico te worden geweerd van het platform.

Waarom wordt mijn beoordeling niet gepubliceerd op het profiel van de eigenaar?

Onze community is gebaseerd op eerlijke en transparante beoordelingen.

Omdat we willen dat je je ongeremd voelt om een eerlijke beoordeling achter te laten, blijft jouw beoordeling onzichtbaar voor de eigenaar en wordt ze pas gepubliceerd nadat hij er een heeft achtergelaten voor jou. Zodra de eigenaar zijn beoordeling heeft achtergelaten, krijg je ze te zien en zal de jouwe worden gepubliceerd op zijn profiel.

In elk geval zal je beoordeling worden gepubliceerd na 14 dagen, ook al liet de eigenaar geen beoordeling achter voor jou.

Was dit artikel nuttig?