Inzicht in de voorwaarden voor huurders

"Aan welke voorwaarden moet de bestuurder voor elke voertuigcategorie voldoen?

Auto's zijn verdeeld in drie categorieën (eco, comfort en privilege) afhankelijk van model en leeftijd.

Je kan de voorwaarden van je auto vinden door te klikken op Mijn auto's > geselecteerde auto > ""mijn voorwaarden"". Je moet controlen dat deze voorwaarden gerespecteerd zijn door de rijbewijs van elke huurder te verifieren. Je moet ook controleren dat de bankkaart die gebruikt is voor de betaling onder de naam van de huurder staat, en dat dezeflde naam wordt weergeven op de huurovereenkomst.

Deze controles worden uitgevoerd door Getaround voor Getaround Connect huren.

NB: Huurders die een auto in de privilege categorie willen huren moeten eerst geverifieerd worden door Getaround voordat ze een auto kunnen boeken. Voor huren die niet met Getaround Connect zijn moet je zelf de informatie controleren voordat je de sleutels geeft.

Voor auto's registreerd in Frankrijk

Eco: de huurder moet meer dan 2 jaar rijervaring hebben Comfort: de huurder moet meer dan 5 jaar rijervaring hebben Privilege: de huurder moet meer dan 7 jaar rijervaring hebben Luxe: de huurder moet meer dan 10 jaar rijervaring hebben

Voor auto's die geregistreerd zijn in een ander land dan Frankrijk

Eco: huurder moet ouder zijn dan 21 jaar en meer dan 2 jaar rijervaring hebben Comfort: huurder moet ouder zijn dan 25 jaar en meer dan 2 jaar rijervaring hebben Privilege: de huurder moet ouder zijn dan 28 jaar en meer dan 3 jaar rijervaring hebben

Elke auto wordt geverifieerd na de registratie op de website. Als je auto in de categorieën comfort of privilege wordt geplaatst, wordt je hiervan via e-mail op de hoogte gebracht.

Om de categorie van je auto te kennen, ga naar Mijn auto's > geselecteerde auto > mijn voorwaarden."

Was dit artikel nuttig?