Een Connect-zoekertje overdragen

Artikel bijgewerkt op 23/08/2022

Volg de onderstaande instructies om een zoekertje van een Connect-auto over te dragen van een account naar een andere:

Als jij de eigenaar bent en de auto wilt overdragen:

  • blokkeer de kalender van de auto die wordt overgedragen zodat deze niet beschikbaar is om te worden verhuurd

  • zodra de laatst geboekte huur is afgelopen, deactiveer je het zoekertje van de auto.

  • informeer de nieuwe eigenaar om een zoekertje aan te maken op hun account, met hetzelfde kenteken, 3 foto's, duidelijke toegangsinformatie en zonder Getaround Connect aan te vragen. Hun zoekertje kan worden verwijderd door ons systeem omdat de auto al geregistreerd is onder hetzelfde kenteken, maar geen zorgen, we zullen het handmatig reactiveren zodra we de vereiste informatie hebben.

  • zodra alles klaar is voor de overdracht, neem dan opnieuw contact met ons op met vermelding van het kenteken van de auto, het e-mailadres van de eigenaar die het zoekertje wenst over te dragen en het e-mailadres van de nieuwe eigenaar van het zoekertje duidelijk aangegeven.

Als je de nieuwe eigenaar bent:

  • vertel de huidige eigenaar van het zoekertje om de kalender te blokkeren voor het zoekertje die hij/zij wenst over te dragen en om deze te deactiveren zodra de laatste verhuur is afgelopen.

  • maak een nieuw zoekertje aan op je eigen account, met hetzelfde kenteken, 3 foto's, duidelijke toegangsinformatie en zonder Getaround Connect aan te vragen. Je zoekertje kan worden verwijderd door ons systeem omdat er al een andere auto is geregistreerd onder hetzelfde kenteken, maar geen zorgen, wij zullen deze handmatig reactiveren. Houd er rekening mee dat je zoekertje niet zal worden geactiveerd tenzij we de vereiste informatie hebben.

  • zodra alles klaar is voor de overdracht, neem dan contact met ons op en zorg ervoor dat je het kenteken van de auto, het e-mailadres van de eigenaar die het zoekertje wenst over te dragen en het e-mailadres van de nieuwe eigenaar van het zoekertje duidelijk vermeld.

Was dit artikel nuttig?