Een huur verlengen of wijzigen

Indien de huurder contact met je opneemt op de huur te verlengen of wijzigen, zeg hem/haar dan dat hij/zij dit moet doen op het platform, opdat alles door de verzekering zou gedekt blijven. Je dient zijn aanvraag dan te bevestigen om de verlenging of wijziging van de overeenkomst effectief te maken. Als je een Getaround Connect-auto verhuurt, dan zal de verlenging werken zoals een gewone boeking. De verlenging zal aanvaard worden zolang:

  • de auto nog beschikbaar is
  • de prijs van de huur hetzelfde blijft. Als de huurder de huur wil aanpassen omdat hij een lagere prijs wil, dan moet je de aanvraag eigenhandig bevestigen.

Als je de optie Direct Reserveren niet geactiveerd hebt, dan moet je de aanvraag zelf aanvaarden of weigeren.

Als je weigert of de huurder kan de huur niet verlengen, dan moet de huurder het voertuig op de oorspronkelijke dag en het afgesproken tijdstip terugbrengen. Opgelet: eenzelfde huur kan niet langer dan 30 dagen duren.

Indien de huur verlengd wordt, dan moet je het huurcontract niet nog eens afdrukken, het reeds ondertekende huurcontract blijft geldig.

Indien de huurder geen toegang tot het internet heeft, of indien hij nog in het bezit is van je voertuig buiten de afgesproken periode, neem dan onmiddellijk contact op met Getaround (ga naar Contactpagina).

Was dit artikel nuttig?

Deze artikels kunnen je misschien ook verder helpen: