Nieuwe naam, meer mogelijkheden! Meer weten

Hoe beoordeel ik mijn verhuring?

Beoordelingen zijn belangrijk op Getaround. Ze versterken het vertrouwen en helpen je om Getaround met een gerust hart te gebruiken.

Aan het einde van de huur heb je 14 dagen de tijd om een beoordeling achter te laten. Omdat wij het belangrijk vinden dat je een eerlijke review achterlaat, zal je beoordeling enkel zichtbaar zijn voor de huurder en gepubliceerd worden wanneer hij/zij er een voor jou heeft achtergelaten. Zodra de huurder er eentje heeft achtergelaten, kan je het bekijken en zal die van jou gepubliceerd worden op zijn/haar profiel.

Ga naar Mijn Verhuringen > Desbetreffende Verhuring, waar je "Beoordeling" zal zien staan. Hier kan je de verhuring beoordelen en een algemeen commentaar van max. 500 karakters achterlaten, dat pas 14 dagen na de verhuring gepubliceerd zal worden op het profiel van de huurder (net zoals uw beoordeling van de huurder). Eens de beoordelingen gepubliceerd zijn kunnen ze niet meer worden aangepast.

NB: Onze Community is gebaseerd op eerlijke beoordelingen. Wij verwijderen iedere beledigende beoordeling op Getaround, en de auteur neemt het risico te worden verwijderd van het platform.

Was dit artikel nuttig?