Publicatie of wijziging van een beoordeling

Artikel bijgewerkt op 15/11/2021

Beoordelingen zijn belangrijk op Getaround. Ze versterken het vertrouwen en helpen je om Getaround met een gerust hart te gebruiken.

Aan het einde van de huur heb je 14 dagen de tijd om een beoordeling achter te laten. Omdat wij het belangrijk vinden dat je een eerlijke review achterlaat, zal je beoordeling enkel zichtbaar zijn voor de huurder en gepubliceerd worden wanneer hij/zij er een voor jou heeft achtergelaten. Zodra de huurder er eentje heeft achtergelaten, kan je het bekijken en zal die van jou gepubliceerd worden op zijn/haar profiel.

Ga naar Mijn Verhuringen > Desbetreffende Verhuring, waar je "Beoordeling" zal zien staan. Hier kan je de verhuring beoordelen en een algemeen commentaar van max. 500 karakters achterlaten, dat pas 14 dagen na de verhuring gepubliceerd zal worden op het profiel van de huurder (net zoals uw beoordeling van de huurder). Eens de beoordelingen gepubliceerd zijn kunnen ze niet meer worden aangepast.

NB: Onze Community is gebaseerd op eerlijke beoordelingen. Wij verwijderen iedere beledigende beoordeling op Getaround, en de auteur neemt het risico te worden verwijderd van het platform.

Waarom wordt mijn beoordeling niet gepubliceerd op het profiel van de huurder?

Onze community is gebaseerd op eerlijke en transparante beoordelingen.

Omdat we willen dat je je ongeremd voelt om een eerlijke beoordeling achter te laten, blijft jouw beoordeling onzichtbaar voor de huurder en wordt ze pas gepubliceerd nadat hij er een heeft achtergelaten voor jou. Zodra de huurder zijn beoordeling heeft achtergelaten, krijg je ze te zien en zal de jouwe worden gepubliceerd op zijn profiel.

In elk geval zal je beoordeling worden gepubliceerd na 14 dagen, ook al liet de huurder geen beoordeling achter voor jou.

Was dit artikel nuttig?