Nieuwe naam, meer mogelijkheden! Meer weten

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Je kan je huur tot één uur na betaling gratis annuleren. Daarna zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • Indien je je huur minstens 48 uur van tevoren annuleert, dan word je volledig terugbetaald, met uitzondering van onze servicekosten die niet terugbetaald kunnen worden;
  • Indien je je huur minder dan 48 uur voor het begin annuleert, dan krijg je de helft terugbetaald. Let op: de servicekosten staan hier los van en worden niet terugbetaald;
  • Indien je je huur annuleert na de oorspronkelijke begintijd, dan is een terugbetaling niet mogelijk.

Let op: indien de huur geannuleerd wordt door toedoen van de eigenaar (bijv. de auto is niet meer beschikbaar, de eigenaar is niet komen opdagen …), dan word je volledig terugbetaald.

Om je huur te annuleren ga je naar Mijn verhuringen > de betreffende huur > De huur annuleren.

Kosten en/of terugbetalingen worden automatisch berekend wanneer de huur geannuleerd wordt. Onder bepaalde voorwaarden heb je de mogelijkheid om deze kosten en/of terugbetalingen te betwisten.


Voor auto’s die vóór 10/07/2020 gereserveerd werden, zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • Indien je de huur binnen 4 uur na betaling of tot 48 uur vóór aanvang van de huur annuleert, dan word je volledig terugbetaald.
  • In alle andere gevallen krijg je de helft terugbetaald. Voor verhuringen langer dan 7 dagen wordt de eerste week 50% terugbetaald en de rest van de huur wordt volledig terugbetaald.

Dit artikel bevat informatie die specifiek is voor sommige registratielanden. Ga naar ​de internationale versie van het artikel voor de andere gevallen.

Was dit artikel nuttig?


Deze artikels kunnen je misschien ook verder helpen: