Nieuwe naam, meer mogelijkheden! Meer weten

Huur auto's van particulieren in Maasmechelen

Het is goedkoper, dichterbij en gemakkelijker.
een auto in Maasmechelen vinden
Voer de begin- en einddatum en -tijd van de huur in
Meer dan 1.500 auto's te huur in België
Geen verborgen kosten
Alle huren zijn volledig verzekerd door

Dit zegt de pers over Getaround

Drivy wordt nog het best omschreven als een Airbnb voor auto's.
Dat maakt dat een auto huren via Drivy zo'n 30% goedkoper is dan wanneer je hetzelfde zou doen via de klassiek kanalen.
Via Drivy kan je een voertuig van een particulier dichtbij huis huren voor een weekendje weg.

Onze auto's hebben meer dan 1.000.000 beoordelingen

Onze gebruikers bevelen onze dienst sterk aan

4.6 /5
30.000 beoordelingen op De App Store
4.4 /5
14.000 beoordelingen op Google Play

Onder de te huren voertuigen in Maasmechelen, vind je:

Haal je auto op bij:

Getaround in Europa

Meest gezochte steden

Autorijden kan duur zijn en daarom is het niet voor iedereen weggelegd om een eigen auto in bezit te hebben. Gelukkig hoeft dat ook helemaal niet en met het zicht op het milieu is dat nog beter ook. Autoverhuur lost deze problemen op. Het is goedkoop en simpel, waardoor de drempel laag blijft. Een auto huren bij Getaround is de nieuwe manier van auto huren, je wordt gekoppeld aan mensen die een auto stil hebben staan en hun auto verhuren.

Auto huren is voor iedereen weggelegd bij Getaround

Huren geeft je de voordelen die je krijgt als je over een auto beschikt zonder de lasten. Wanneer je vrij wilt blijven, is huren het beste dat je kan doen. Je hoeft nu niet eerst te zoeken waar ze auto's verhuren om vervolgens de auto op te halen en de auto uiteraard later weer in te leveren. Bij Getaround kan je online zien waar er goedkoop auto's worden aangeboden in de buurt waar jij je bevindt. Je kan de huurauto dus op loopafstand van je eigen huis uitkiezen, dat is de ultieme manier van autohuur. Wil jij je auto verhuren? Voor autoverhuur ben je ook aan het juiste adres bij Getaround. Bied je auto aan voor mensen om te huren en geniet van de extra verdiensten die het oplevert.

Kies jouw favoriete huurauto uit en bezoek Maasmechelen

Rij naar Maasmechelen en bewonder de oude overblijfselen van de vroegere mijnwerkers, zoals het museum van de mijnwerkerswoning. Reis een stukje mee met de oorspronkelijke trein, waarmee de mijnwerkers met de kolen vroeger hun eindstation bereikten. In Maasmechelen kan je tevens een korenmolen in volledige werking zien. Stuur de huurauto richting Chateau Vilain XIIII, dit kasteel stamt terug uit het einde van de 15de eeuw en beschikt over een prachtige kasteeltuin die je kunt bezoeken.