Huur auto's van particulieren in Malaga

Het is goedkoper, dichterbij en gemakkelijker.
een auto in Malaga vinden
Geef een exacte plaats op: thuisadres, station, metrostation, vliegveld…
Voer de begin- en einddatum en -tijd van de huur in
Alle huren zijn volledig verzekerd door
download
4.6 /5
30.000 beoordelingen
download
4.5 /5
18.400 beoordelingen

Huur een auto per uur of per dag

Vanaf 5€/u of 30€/d

Beschikbaar in hetzelfde land

Getaround in Europa

Meest gezochte steden

Huur auto

Als je naar een mooie stad op vakantie wilt gaan, wil je enkel en alleen met ontspanning in die stad bezig zijn. Reizen per vliegtuig kunnen populair zijn, omdat het snel gaat. Het is echter wel vervelend dat je dan geen vervoer hebt op de aangekomen bestemming. Je kan daar uiteraard gebruik maken van het openbaar vervoer of per taxi reizen, maar als jij daar niet van houdt, is er gelukkig een beter alternatief. Namelijk door te reizen met een huurauto via Getaround en dat kan zelfs vanaf het treinstation Málaga María Zambrano of de Luchthaven Málaga-Costa del Sol.

Met Getaround ontspannen op vakantie

Getaround is ontworpen voor mensen met een auto en voor mensen zonder auto, zodat autoverhuur een stuk eenvoudiger en goedkoper wordt. Een auto verhuren wordt zo een koud kunstje en de auto verdient zijn eigen kosten terug. Voor goedkope autoverhuur in Málaga regel je een auto van jouw smaak op een locatie naar jouw keuze; kies bijvoorbeeld voor de verandering een keer een cabriolet of een 4x4 uit.

Je kan zelfs een model uitkiezen waar je altijd al een keer in wou rijden, maar te extravagant vond om zelf te kopen.

Ontdek Malaga zonder moeite

Een auto huren voor een vakantie in Spanje is de juiste keuze, zo kan je overal heenrijden en niks is nog te ver weg voor jou. Zelfs als je hotel ver van het Málaga centrum ligt, dan is dat dankzij de huurauto geen probleem. Je rijdt zonder problemen naar Málaga centrum en de huurauto kan je even ergens parkeren, totdat je verder gaat. Om een speciale indruk van het zeeleven in Malaga te krijgen, rij je naar het Sea Life Benalmádena toe. Hier vind je een zeeaquarium vol met bijzonder en mooi leven uit de zee, hier redden ze tevens regelmatig de levens van onder andere zeeschildpadden en zeehonden. Wanneer je even tot rust wilt komen van alle indrukken, kan je naar 'Paseo de España' gaan om heerlijk langs de palmbomen te lopen voor een echt vakantiegevoel.

Hier zie je niet alleen palmbomen, maar ook prachtige, oude gebouwen en diverse beeldhouwwerken.