Nieuwe naam, meer mogelijkheden! Meer weten

Huur auto's van particulieren in Ieper

Het is goedkoper, dichterbij en gemakkelijker.
een auto in Ieper vinden
Voer de begin- en einddatum en -tijd van de huur in
Meer dan 1.500 auto's te huur in België
Geen verborgen kosten
Alle huren zijn volledig verzekerd door

Onze geselecteerde auto's in Ieper

Dit zegt de pers over Getaround

Drivy wordt nog het best omschreven als een Airbnb voor auto's.
Dat maakt dat een auto huren via Drivy zo'n 30% goedkoper is dan wanneer je hetzelfde zou doen via de klassiek kanalen.
Via Drivy kan je een voertuig van een particulier dichtbij huis huren voor een weekendje weg.

Onze auto's hebben meer dan 1.000.000 beoordelingen

Onze gebruikers bevelen onze dienst sterk aan

4.6 /5
30.000 beoordelingen op De App Store
4.4 /5
14.000 beoordelingen op Google Play

Onder de te huren voertuigen in Ieper, vind je:

Haal je auto op bij:

Getaround in Europa

Meest gezochte steden

Waarom kiezen voor een bepaald soort auto terwijl je ook de keuze kan maken uit diverse soorten? Je kan bij Getaround zelfs iedere dag een andere auto huren als je dat wilt. Heb je al een auto in bezit, maar rijdt je er niet iedere dag mee? Dan kan je meedoen aan autoverhuur. Bespaar een hoop kosten door er goedkoop een te huren of bekostig het hebben van een auto dankzij autoverhuur. Alle auto's komen zo eenvoudig in jouw handbereik. Wanneer je besluit om een auto te huren kijk je simpelweg op het door jouw gewenste adres, welke auto's er worden aangeboden.

Bekijk de omgeving van Ieper in een huurauto

Bezoek de mooiste steden; rijdt bijvoorbeeld naar het mooie plaatsje Ieper in West-Vlaanderen en kijk er heerlijk rond vanuit een huurauto. Het genieten begint al wanneer je door de historische stadspoort van Ieper rijdt, aan alle kanten van de stad kan je genieten van de mooie stadspoorten. Parkeer de huurauto even om de prachtige Sint-Maartenskerk van binnen te bekijken of bewonder een van de andere kerken. Genieten van de natuur kan ook erg goed in Ieper, door bijvoorbeeld langs de Dikkebusvijver en Zillebekevijver te wandelen.

Goedkoop een auto huren of simpel je auto verhuren

Of je nou een auto huurt of verhuurt, bij Getaround ben je in beide gevallen net zo goed verzekerd en vrij van heel veel gedoe. Je hoeft je nergens druk over te maken, aan alles is gedacht. Het maakt daarbij niet uit hoe vaak je een auto wilt huren. Wanneer je een auto koopt, krijg je daar automatisch allerlei verplichtingen en kosten bij. Als je daar helemaal klaar mee bent dan is het tijd om je aan te sluiten bij Getaround. Op deze manier ben jij lekker vrij om te gaan en staan waar jij wilt.