Getaround for Business: je professionele verplaatsingen vergemakkelijkt

Geen inschrijvingskosten, geen papierwerk. Vertrek onmiddellijk, 24/24 en 7/7: alles gebeurt via de app, van de reservering van de auto tot het openen van de deuren bij het vertrek.

Ritten vanaf 4u

Vanaf € 20 voor 4u en € 30 voor een dag. Degressieve tarieven voor verhuringen vanaf 2 dagen.

Vereenvoudigde administratie

Betaal met een persoonlijke of zakelijke creditcard. Betalingsbewijzen beschikbaar voor elke huur.

100% verzekerde ritten

Alle ritten op Getaround genieten van een omniumverzekering en 24/7 hulpverlening in geval van panne.

Stadswagens voor klantenbezoeken

Op tijd en in stijl aankomen.

Bestelwagens voor verhuizingen of materiaaltransport

Reserveer bestelwagens tot 13m³.

Kleine busjes voor teambuildings

Geen bijkomende kosten voor extra bestuurders.

Onze antwoorden op je vragen

Van zodra je een auto kiest die uitgerust is met Getaround Connect, kan je genieten van een verhuring in selfservice. Je hebt hiervoor enkel een smartphone nodig. De reservering en de betaling gebeuren direct via internet. Op de begindag van de huur ontmoet je de eigenaar van de auto niet; de Getaround-app begeleidt je in het hele proces, van het vaststellen van de staat van het voertuig tot het openen met slechts één tik.
Dat kan jij beslissen! Bij de betaling kan je kiezen voor een franchisevermindering. Met een volledige franchisevermindering betaal je niets in geval van schade tijdens de huur. Kies je toch niet voor een franchisevermindering? Dan betaal je het franchisebedrag bij teruggave van de auto. De prijs hiervan hangt af van de voertuigcategorie en de aard van de schade.
Om je betalingsbewijzen te downloaden en af te drukken, meld je je aan op je Getaround-account op een webbrowser (en niet via de app) en ga je naar “Mijn betalingen”. Op deze pagina heb je toegang tot al je Getaround-betalingen alsook een link om deze betalingsbewijzen te printen. Als het gaat over een verhuur tussen twee particulieren, kunnen wij geen factuur met BTW aanmaken, maar dit bewijs heeft dezelfde juridische waarde en kan eveneens fungeren als een onkostennota.
Er zijn hier twee mogelijkheden. Ofwel tank je zelf en breng je de auto terug met hetzelfde brandstofniveau als aan het begin van de huur, ofwel betaal je een extra kost ter hoogte van € 15, plus de prijs van de verbruikte brandstof.
Je kan je verhuringen betalen met je eigen creditcard of met een zakelijke creditcard. In ieder geval kan je na elke huur je betalingsbewijzen downloaden.
We hebben op dit moment helaas nog geen optie voor bedrijfsaccounts. Elke medewerker zal dus zelf zijn of haar eigen reserveringen moeten beheren. We zijn momenteel echter wel bezig om bedrijfsaccounts op Getaround binnenkort mogelijk te maken.

Getaround is Europa’s grootste autodeelplatform, met in totaal 50.000 auto’s in zes landen. Dankzij de Getaround-app kunnen autoloze stadsbewoners er gemakkelijk eentje vinden dicht bij huis, en deze openen met de smartphone om te vertrekken voor enkele uren of dagen. Getaround’s wagenpark bestaat uit auto’s van particulieren die de autokosten willen drukken en van professionele fleetowners die in mobiliteit willen investeren. Getaround brengt ademruimte naar stedelingen door hen meer bewegingsvrijheid en meer ruimte aan te bieden.