Huur auto's van particulieren in Toulouse

Geef een exacte plaats op: thuisadres, station, metrostation, vliegveld…
Voer de begin- en einddatum en -tijd van de huur in
Alle huren zijn volledig verzekerd door

Huur een auto per uur of per dag

Vanaf 5€/u of 30€/d

Beschikbaar in hetzelfde land

Getaround in Europa

Meest gezochte steden

Onze gebruikers bevelen onze dienst sterk aan

4.6 /5
30.000 beoordelingen op De App Store
4.5 /5
15.300 beoordelingen op Google Play

Huur auto

Je kent het wel, de overweging om met de auto, de trein of het vliegtuig op vakantie naar Frankrijk te gaan. Met de auto kan je op de bestemming makkelijk overal heen rijden, maar met de trein zie je onderweg al veel moois en het vliegtuig is het snelste van allemaal. Echter kan je met de trein en het vliegtuig de auto erg missen, dat begint al bij de rit vanaf het station of luchthaven naar je eindbestemming. Aangekomen op de luchthaven Toulouse Blagnac stap je uiteraard liever in een auto dan dat je nog op zoek moet naar ander vervoer.

Getaround, de goedkoopste autoverhuur voor al jouw ritten

Gelukkig zijn al deze problemen op te lossen met 'Getaround' een platform, waarop mensen hun auto verhuren en andere mensen vervolgens die auto huren. Zo ontstaat de eenvoudigste en goedkoopste autoverhuur ooit. Vanuit de door jouw gewenste locatie kan je een auto van een particulier selecteren en zo simpelweg de reis naar je vakantieplek vervolgen. Combineer voortaan op deze voordelige manier de luxe van een huurauto met het gemak van een trein of vliegtuig erbij.

Cruisen met de huurauto door Toulouse heen

Het prachtige Toulouse in Frankrijk is de ideale bestemming om met een huurauto te bezichtigen. Het zit vol met de mooiste gebouwen die een rijke schat aan historie bevatten, maar in Toulouse vind je tevens diverse kunst en gezellige pleinen vol met terrasjes. Bezichtig het prachtige gebouw 'Hotel D'Assezat' voor een verzameling van kunst. Toulouse is zo divers dat je er zelfs een centrum voor de ruimtevaart kan vinden, sterker nog, dit ruimtemuseum staat bovenaan op de lijst van ruimtemuseums in heel Europa. Voor een betoverende boottocht kom je in Toulouse eveneens niks tekort, de wateren 'La Garonne' en het 'Canal Du Midi' zijn hier beide erg geschikt voor. Bewonder ook even het onvergetelijke uitzicht dat te zien is vanuit de brug 'Pont Neuf' die over 'La Garonne' uitstrekt.