Nieuwe naam, meer mogelijkheden! Meer weten

Huur auto's van particulieren in Sint-Truiden

Het is goedkoper, dichterbij en gemakkelijker.
een auto in Sint-Truiden vinden
Geef een exacte plaats op: thuisadres, station, metrostation, vliegveld…
Voer de begin- en einddatum en -tijd van de huur in
Meer dan 1.500 auto's te huur in België
Geen verborgen kosten
Alle huren zijn volledig verzekerd door

Dit zegt de pers over Getaround

Drivy wordt nog het best omschreven als een Airbnb voor auto's.
Dat maakt dat een auto huren via Drivy zo'n 30% goedkoper is dan wanneer je hetzelfde zou doen via de klassiek kanalen.
Via Drivy kan je een voertuig van een particulier dichtbij huis huren voor een weekendje weg.

Onze auto's hebben meer dan 1.000.000 beoordelingen

Onze gebruikers bevelen onze dienst sterk aan

4.5 /5
311 beoordelingen op De App Store
4.2 /5
5.582 beoordelingen op Google Play

Onder de te huren voertuigen in Sint-Truiden, vind je:

Haal je auto op bij:

Getaround in Europa

Meest gezochte steden

Als je voor een korte tijd een auto nodig hebt, is het huren van een auto van een particulier de meest voordelige keuze. Via autoverhuur platform Getaround kun je goedkoop op zeer snelle wijze een auto kiezen uit je eigen omgeving. Een auto huren gaat simpel, vlot en snel. Eerst even gratis registreren en vervolgens direct een auto kiezen naar wens.

Waarom auto huren in Sint-Truiden

In Sint-Truiden wonen ruim 40.000 mensen. Veel gezinnen hebben een auto voor de deur, maar rijden er niet de hele dag in. Zij willen de auto verhuren op tijden dat ze hem niet nodig hebben om zodoende te besparen op de autokosten. Dat is interessant voor mensen die geen auto bezitten, maar hem zo nu en dan wel kunnen gebruiken. Met het huren van een particuliere auto ben je goedkoper uit. Je hebt immers niet de maandelijkse lasten. Bovendien worden auto's in Sint-Truiden op deze manier efficiënter gebruikt en dat is beter voor het milieu.

Mogelijkheden autohuur

Het aanbod huurauto's in Sint-Truiden is groot. Je hebt de keuze tussen verschillende type auto's en diverse merken. Het voordeel van autohuur is de veelzijdigheid en vrijheid. Je kunt iedere keer voor een andere auto kiezen, bijvoorbeeld een camper als je een weekendje weg wilt, een minibus als je met meerdere personen een festival wilt bezoeken, een sportwagen als je indruk op je vrienden wilt maken.

Romantisch auto huren in Sint-Truiden

Sint-Truiden kent een rijke geschiedenis. Het Belfort van Sint-Truiden en de Begijnhof van Sint-Agnes staan beiden op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De stad bezit vele historische monumenten, waaronder vele kerken, kastelen en kloosters. Op de Grote Markt worden regelmatig grote evenementen georganiseerd. Diverse musea vertellen het verhaal van het verleden van de stad. Voor een dagje romantiek is de stad Sint-Truiden dan ook een aanrader. Maak het bezoek extra romantisch met het huren van een luxe auto of een cabriolet.