Huur auto's van particulieren in Parijs

Geef een exacte plaats op: thuisadres, station, metrostation, vliegveld…
Voer de begin- en einddatum en -tijd van de huur in
Alle huren zijn volledig verzekerd door

Huur een auto per uur of per dag

Vanaf 5€/u of 30€/d

Beschikbaar in hetzelfde land

Getaround in Europa

Meest gezochte steden

Onze gebruikers bevelen onze dienst sterk aan

4.6 /5
30.000 beoordelingen op De App Store
4.5 /5
15.300 beoordelingen op Google Play

Huur auto

Parijs is een prachtige stad om heen te reizen, vooral met de trein kan je van de mooiste uitzichten genieten. Nu kan je zelfs dankzij Getaround over een auto beschikken, zodra je op het treinstation van Parijs aangekomen bent. Als je bijvoorbeeld vanuit het station; Paris Nord een huurauto nodig hebt, selecteer je dit station als locatie en kies je je favoriete auto uit. Dit geldt ook voor de luchthaven, je zoekt je locatie op en je ziet meteen alle auto's die daar beschikbaar zijn voor autoverhuur. Het maakt hierbij niet uit vanuit welk vliegveld je komt, ook al is het bijvoorbeeld Parijs-Charles de Gaulle of Parijs Orly.

Combineer de trein of het vliegtuig met de auto

Door gebruik te maken van Getaround kan je nu overal een auto reserveren waar jij maar wilt, zonder de rompslomp die een autoverhuurbedrijf je kan geven. Een auto huren doe je via Getaround namelijk van mensen die hun auto even niet gebruiken en daarom hun auto verhuren. Zo zijn er meer locaties en auto's beschikbaar. De prijs voor een huurauto blijft zo goedkoop en het is makkelijk en snel geregeld.

Bewonder het prachtige Parijs in Frankrijk

Frankrijk heeft veel mooie plekjes te bieden en één daarvan is zonder twijfel de hoofdstad; Parijs. De Eiffeltoren is de bezienswaardigheid van Parijs waar je niet omheen kunt en al helemaal in de avond tussen negen en twaalf uur wanneer de toren verlicht wordt. Als je niet genoeg kan krijgen van het mooie uitzicht over Parijs zal de Notre Dame eveneens een ware verademing zijn, net als het Arc de Triomphe. Voor een schat aan kunst bezoek je het Louvre of het Musée d'Orsay. Tussendoor kan je een heerlijk ritje maken door de mooie straat; Avenue des Champs-Élysées. Nog wat tijd over en je wilt graag in de betoverende sferen blijven? Rij dan met de huurauto naar Disneyland Parijs voor een perfect einde van een sprookjesachtige reis.