Huur auto's van particulieren in Nice

Het is goedkoper, dichterbij en gemakkelijker.
een auto in Nice vinden
Geef een exacte plaats op: thuisadres, station, metrostation, vliegveld…
Voer de begin- en einddatum en -tijd van de huur in
Meer dan 1.500 auto's te huur in België
Geen verborgen kosten
Alle huren zijn volledig verzekerd door

Huur een auto per uur of per dag

Vanaf 5€/u of 30€/d

Beschikbaar in hetzelfde land

Getaround in Europa

Meest gezochte steden

Onze gebruikers bevelen onze dienst sterk aan

4.6 /5
30.000 beoordelingen op De App Store
4.5 /5
15.300 beoordelingen op Google Play

Huur auto

Op vakantie gaan met de auto kan best prijzig worden, daarnaast kan het ook nog eens best vermoeiend zijn voor degene die moet rijden. Een reis met het vliegtuig of de trein kan dan de oplossing zijn, helaas mis je dan in het vakantieland wel de luxe van een auto. Gelukkig hoeft dat niet meer het probleem te zijn, je kan tegenwoordig gebruik maken van goedkope autoverhuur bij Getaround. Het maakt niet uit van waaruit je een huurauto nodig hebt, al is het een luchthaven of een station.

Ontspannen en uitgerust op vakantie

Zoek op Getaround jouw locatie waar je een huurauto nodig hebt op en kies uit de beschikbare modellen, zo kan je zelfs een cabrio uitkiezen. Particulieren kunnen hun auto verhuren en zo kan jij gebruik maken van goedkope autoverhuur. Alle verzekeringen voor de auto lopen via Allianz en dat maakt een auto huren tevens veilig en verzorgd. Zo kan je tijd en geld besparen en toch veilig op je bestemming aankomen.

Op vakantie naar Nice in Frankrijk

Als je vanuit het vlieghaven Nice vertrekt met de huurauto dan begint het genieten al, maar gelukkig stopt het daar niet bij. In Nice kan je diverse, mooie plekken bewonderen, zoals de prachtige haven; Port Lympia. Een uitzicht over Nice en een genot aan kunst in één bezoek, vind je bij het 'Musée d'Art Moderne et d'Art Contemporain'. Je kan tevens in het 'Parque de la Colline du Château' naar een prachtig uitzicht over heel Nice kijken. Hier stond vroeger nog een kasteel, maar tegenwoordig is hier een geweldig park gelokaliseerd.

Rij ook eens lekker naar de 'Ruïnes van Cemenelum'. De overblijfselen van de vroegere stad 'Cemenelum' zijn hier te vinden, net als het museum dat veel historische spullen uit deze oude stad ter bezichtiging heeft gesteld. Er is in Nice genoeg te doen en dankzij de goedkope autoverhuur bij Getaround hoef je hier niks van te missen.