Huur auto's van particulieren in Montpellier

Geef een exacte plaats op: thuisadres, station, metrostation, vliegveld…
Voer de begin- en einddatum en -tijd van de huur in
Alle huren zijn volledig verzekerd door
download
4.6 /5
30.000 beoordelingen
download
4.5 /5
18.400 beoordelingen

Huur een auto per uur of per dag

Vanaf 5€/u of 30€/d

Beschikbaar in hetzelfde land

Getaround in Europa

Meest gezochte steden

Huur auto

Voor een zorgeloze vakantie naar Montpellier in Frankrijk, kan je heerlijk met de trein naar het station; Montpellier-Saint-Roch reizen. De trein rijdt langs de prachtigste plekken, waardoor je heerlijk van het uitzicht kan genieten. Wanneer je met de auto reist, zie je al deze mooie plekjes niet en dat is zonde. Om toch van de luxe van een auto te genieten, kan je een auto huren vanaf het station. Uiteraard geldt dit tevens voor een reis per vliegtuig, dan reserveer je een huurauto vanaf de luchthaven; Aéroport Montpellier Méditerranée. Door gebruik te maken van Getaround kan je goedkoop een auto huren.

Goedkoop een auto huren

Getaround biedt de mogelijkheid aan particulieren om hun auto te verhuren via het platform. Als je je auto niet voortdurend gebruikt kan je hem verhuren om op die manier de autokosten te drukken. Door de populariteit van autodelen wordt het aanbod steeds groter waardoor het eenvoudiger wordt snel een goedkoop en comfortabel voertuig te vinden. Wanneer je bijvoorbeeld bij een luchthaven aankomt, kan je op het platform Getaround een geschikte auto zoeken bij de gewenste locatie.

Onbezorgd genieten van de schoonheid van Montpellier

In Montpellier vind je altijd wat te doen, zoals een avondje stappen of met je huurauto naar het strand rijden voor een heerlijk dagje zon aan de Middellandse zee. Voor een drankje op het terras ben je aan het juiste adres bij een van de prachtige pleinen waar Montpellier over beschikt, bijvoorbeeld het plein bij de Opera. Een aantal prachtige wijken zijn bijvoorbeeld; 'Ecusson' die vol met geschiedenis zit en de wijk 'St. Roch', maar als je graag ook iets moderns wilt zien, kan je naar het Odyseum rijden. Voor een ontspannende wandeling kan je heerlijk door het park 'Jardin Des Plantes' slenteren. Uiteraard kan je in Montpellier tevens de kunst vinden waar Frankrijk bekend om staat, door het Fabre museum te bezoeken.