Huur auto's van particulieren in Bordeaux

Geef een exacte plaats op: thuisadres, station, metrostation, vliegveld…
Voer de begin- en einddatum en -tijd van de huur in
Alle huren zijn volledig verzekerd door
download
4.6 /5
30.000 beoordelingen
download
4.5 /5
18.400 beoordelingen

Huur een auto per uur of per dag

Vanaf 5€/u of 30€/d

Beschikbaar in hetzelfde land

Getaround in Europa

Meest gezochte steden

Huur auto

Een auto huren kan lastig en kostbaar zijn, maar niet bij Getaround. Doordat particulieren hier hun auto kunnen verhuren, wordt autoverhuur goedkoop en eenvoudig. Voor een reis met de trein naar Bordeaux bijvoorbeeld kan je vanaf het station Bordeaux St. Jean een auto regelen om verder naar je hotel te rijden. Uiteraard kan je tevens vanaf de luchthaven een auto huren bij Getaround, daarvoor zoek je op wie er allemaal een auto verhuren bij de luchthaven.

Veilig de weg op met autoverhuur van Getaround

Er zijn genoeg mensen met een auto die hem weinig gebruiken en er zijn tegelijkertijd veel mensen die graag af en toe een auto willen huren. Getaround brengt deze mensen bij elkaar. Een website waarop auto's aangeboden worden op de momenten dat die anders stil zouden staan. Wanneer je een auto nodig hebt, selecteer je simpelweg het adres waar je een auto nodig hebt, voor hoelang en vervolgens verschijnen de verschillende opties. Zo is een auto huren niet moeilijk meer en blijven de kosten laag. Bovendien biedt Getaround een omniumverzekerings dankzij zijn akkoord met verzekeringsmaatschappij Allianz.

Kies jouw favoriete huurauto voor een vakantie in Frankrijk uit

Bordeaux is een zeer populaire bestemming dankzij zijn historisch centrum met de mooiste gebouwen, kerken en noem maar op. Als je van geschiedenis houdt, dan is de Port de la Luna de moeite waard om doorheen te wandelen. Het is een oude zeehaven aan de rivier de Garonne omringd door gebouwen die er eeuwenlang staan. Bewonder mooie kunst in het Museum des Beaux Arts waar je werken van de bekendste namen terugvindt zoals onder andere; Rubens, Picasso en Van Dyck. Indien je er met de auto naartoe reist is het mogelijk die veilig te parkeren in de nabijgelegen parkeergarage. Rij met de huurauto naar Citadel van Blaye en bewonder het fort dat helemaal uit de 17e eeuw dateert. Een indrukwekkende manier om te zien hoe vroeger men Bordeaux beschermde tegen aanvallen van buitenaf.