Nieuwe naam, meer mogelijkheden! Meer weten

Huur een gezinsauto in jouw buurt

Het is goedkoper, dichterbij en gemakkelijker.
een gezinsauto in België vinden
Geef een exacte plaats op: thuisadres, station, metrostation, vliegveld…
Voer de begin- en einddatum en -tijd van de huur in
Meer dan 1.500 auto's te huur in België
Geen verborgen kosten
Alle huren zijn volledig verzekerd door

Onze geselecteerde auto's

Dit zegt de pers over Getaround

Drivy wordt nog het best omschreven als een Airbnb voor auto's.
Dat maakt dat een auto huren via Drivy zo'n 30% goedkoper is dan wanneer je hetzelfde zou doen via de klassiek kanalen.
Via Drivy kan je een voertuig van een particulier dichtbij huis huren voor een weekendje weg.

Onze auto's hebben meer dan 1.000.000 beoordelingen

Onze gebruikers bevelen onze dienst sterk aan

4.6 /5
30.000 beoordelingen op De App Store
4 /5
13.000 beoordelingen op Google Play

Getaround in Europa

Meest gezochte steden

Een gezinsauto huren via Getaround

Bij Getaround kun je een familieauto huren met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Het is de eerste keuze wanneer je een reis gaat maken met de hele familie of met een groepje vrienden. Vooral omdat het geen probleem zal zijn met gemak alle bagage mee te nemen vooral voor een wintersportvakantie of een weekend aan het strand. Daarbij gaat immers altijd meer bagage mee, omdat er kinderen mee gaan. Een familiewagen heeft meer ruimte en je hoeft dus niet met meer dan een auto de reis met de familie of met vrienden te aanvaarden. Of het is voor een ritje in de stad of om mooie uitzichten te zoeken in de natuur, in de bergen of aan het strand, de gezinsauto is de juiste keuze.

Als huurauto heeft Getaround een groot aantal verschillende gezinswagens beschikbaar in heel België. Dus je hoeft niet helemaal naar de hoofdstad om er een goedkoop te huren, ook in de wat kleinere steden van het land heeft Getaround een huurauto voor je ritje of grote reis. Als je goedkoop een gezinsauto wilt huren, geef eenvoudig de plaats, de datum van vertrek en aankomst en het geschatte aantal kilometers aan in de app van Getaround of direct op de website. Het is zelf mogelijk dat de door jou gezochte auto bij je buurman staat te wachten op een huurder. Of hij staat voor je klaar op de plaats waar je vakantie gaat vieren. Doe een huurverzoek bij drie of vier gegadigden en maak daaruit je keuze, je zult zien hoe snel dat gaat.

Transportbussen en bestelwagens, maar ook de gezinsauto. Autoverhuur heeft een nieuw jasje.

Een auto verhuren en een auto huren, het kan nu met Getaround. U ziet hier een grote hoeveelheid auto's van alle merken en van iedere maat. Bijvoorbeeld de Volkswagen Golf of de Volkswagen Touran, de Audi A4, Peugeot 307 of 308, een Seat Altea, Opel Astra of de Opel Zafira, Renault Clio, Scenic of Megane, of de bekende Citroën Grand Picasso, etc. Je kunt zelfs een bestelwagen met open bakje huren als je die nodig hebt, of een busje met zeven zitplaatsen.

Maar kies ook eens een wat sportievere huurauto of een met wat meer vermogen. En bedenk dat je je keuze tevoren kunt selecteren met een paar extra's. Zoals een babyzitje, een bagagedrager op het dak, met snelheidscontrole, GPS of klimaatregeling. Al die extra's zijn gratis. Ook kun je gratis een tweede chauffeur benoemen.