Huur auto's van particulieren in Alicante

Het is goedkoper, dichterbij en gemakkelijker.
een auto in Alicante vinden
Voer de begin- en einddatum en -tijd van de huur in
Meer dan 1.500 auto's te huur in België
Geen verborgen kosten
Alle huren zijn volledig verzekerd door

Huur een auto per uur of per dag

Vanaf 5€/u of 30€/d

Beschikbaar in hetzelfde land

Getaround in Europa

Meest gezochte steden

Onze gebruikers bevelen onze dienst sterk aan

4.6 /5
30.000 beoordelingen op De App Store
4.5 /5
15.300 beoordelingen op Google Play

Op zoek naar een huurauto in Alicante

Een vliegreis gepland naar Alicante in Spanje? Je wenst te reizen naar de hipste buurt van de Costa Blanca die gekend om zijn bruisend dag- en nachtleven? Je wil per vliegtuig of per trein deze parel van de Costa Blanca bezoeken en bij aankomst een auto huren om je gemakkelijk te verplaatsen in deze prachtige streek? Wil je een cabrio huren om je je gemakkelijk te verplaatsen naar de verschillende bezienswaardigheden die je in deze stad en provincie kan ontdekken?

Getaround is de autoverhuurder bij uitstek in tal van Europese landen.

Zowel bij aankomst op de luchthaven als op het Alicante treinstation kan je onmiddellijk een auto huren om je reis te beginnen door deze aangename streek. Getaround staat gekend voor zijn autoverhuur tussen particulieren. Deze service biedt een goedkoop alternatief voor het huren van een auto bij aankomst op de luchthaven van Alicante.

Kiezen voor Getaround is kiezen voor zekerheid en goedkoop autoverhuur:

  • Wil je een busje huren of een cabrio? Getaround biedt verschillende merken en modellen aan die je kan huren van particulieren. Ze hebben ondertussen al meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten in heel Europa.
  • Wil je als particulier iets bijverdienen en je auto verhuren die anders toch maar stilstaat en niet wordt gebruikt? Getaround geeft je deze mogelijkheid door eenvoudig je aanvraag of je auto te verhuren via de website.
  • Alle wagens worden verzekerd en er zijn geen verborgen kosten.

Bezoek de bekendste bezienswaardigheden met een huurauto in Alicante

De Castillo de Santa Bárbara is een prachtig kasteel gelegen op de top van de berg Benacatil. Ideaal om te bereiken met de auto. Dit fort is gebouwd in de 9de eeuw maar het merendeel is er in de 16de eeuw bijgebouwd. Wat denk je van een prachtige avondwandeling op de prachtige promenade op de Explanada de España. Deze ontmoetingsplaats bij uitstek en hét symbool van Alicante is zowel overdag als bij nacht bekend om zijn bruisend leven. De Basilica de Santa Maria is ook een bezoekje waard als je deze streek verkent met een huurauto. Deze oude moskee heeft een gotische bouwstijl en herbergt vele kunstwerken uit de veertiende en vijftiende eeuw.