Drivy presenteert 4 ideeën om een romantisch weekend door te brengen

Terwijl iedereen stilaan het normale leven herneemt na de drukke periode van de eindejaarsfeesten, stelt Drivy - het leidend autodeelplatform in Europa - 4 originele ideeën voor om een ontspannend weekend voor twee te organiseren, zonder het eigen land te hoeven verlaten.

Nu Valentijnsdag snel nadert, zijn veel mensen al beginnen te brainstormen hoe ze hun partner in de watten kunnen leggen. Of men nu pro of contra het "feest van de geliefden" is, iedereen is wel altijd klaar en dol op interessante deals en goede ideeën voor een uniek en ontspannen weekend. Drivy stelt daarom vier bestemmingen voor, samen met een ongewone droomaccommodatie, om er met zijn tweetjes op uit te trekken.

Nieuwpoort: in een “floating” villa aan de kust

Nieuwpoort, een populaire bestemming aan de Belgische kust, wordt beschreven als een van de meest aangename badplaatsen van het land. Naast de frisse lucht biedt Nieuwpoort een prachtig strand dat liefhebbers van zonsondergangen zal verrukken. Na een wandeling langs de dijk en de Ijzermonding zullen de fijnproevers de dag eindigen met een heerlijke maaltijd in een van de vele restaurants die bekend staan voor hun visspecialiteiten, alvorens de nacht door te brengen in de "HomeBoat"; een echte “drijvende” villa om hun batterijen op te laden en de dagelijkse beslommeringen op het ponton achter te laten!

alt text

Afstand Brussel/Rittijd : 125 KM - 1u30

Deze accommodatie reserveren

Namen: in een cocon… om te bubbelen!

Een "Glamping" trip in Namen: de perfecte manier om aan het dagelijks leven te ontsnappen en te bewijzen dat "glamour" en "kamperen" hand in hand kunnen gaan. Het concept bestaat al enkele jaren, maar wordt steeds aantrekkelijker. Zeker als het verblijf in een “luchtbel” gecombineerd kan worden met een bezoek aan de prachtige stad Namen. Het pluspunt dat ervoor zorgt dat alle harten zal doen bonzen? Een riviercruise aan boord van een "namourette", de kans om de stad anders te zien, zonder een lekkere en smakelijke pauze in het “Maison des Desserts” te vergeten; een must!

alt text

Afstand Brussel/Rittijd: 75 KM - 1u

Deze accommodatie reserveren

Antwerpen: in een luxueuze loft met zwembad

Antwerpen heeft alles om te verleiden: culturele activiteiten, unieke architectuur, shopping, bars en restaurants om te lunchen, brunchen en dineren zonder de diamantairs te vergeten (voor wie op zoek is naar een prinsesring)! Na een sessie shopping in de populaire en trendy boetiekjes van de stad kan men een welverdiende pauze nemen in de intimiteit van de "Dogma" bar; een atypische en hyper gezellige bar waar ze heerlijke “signature cocktails” serveren! Maak daarna plaats voor ontspanning en wellness met een duikje in het zwembad van een prachtige moderne loft met een sober en verfijnd design, op slechts 10 minuten van het historische centrum.

alt text

Afstand Brussel/Rittijd: 55 KM - 45 min

Deze accommodatie reserveren

Rensiwez: in de rust van een hut in het bos

Er is niets beter als een weekendje naar de Ardennen om lichaam en geest te ontgiften na de drukke eindejaarsfeesten. Wanneer het verlangen om de stad en haar dagelijkse routine te ontvluchten te groot wordt, kan men in de Ardennen terecht voor rustige hoekjes in het midden van de natuur om met het liefje te ontsnappen. In Rensiwez is alles in het werk gesteld om een ontspannend weekend door te brengen: Noors bad in hout, open vuur en wie weet? Misschien zal er zelfs een paar sneeuwvlokken verschijnen.

alt text

Afstand Brussel/Rittijd: 167 KM - 2u

Deze accommodatie reserveren

De extra's van Drivy:

  • Een grote keuze aan auto’s op elke straathoek: stadsauto’s, cabrio’s, gezinsauto’s, busjes en bestelwagens.

  • 30% goedkoper dan bij een klassiek autoverhuurbedrijf.

  • Transparante prijzen: verschillende opties zoals tweede bestuurder, GPS of een kinderstoel worden niet aangerekend.