Nieuwe naam, meer mogelijkheden! Meer weten

Hoe krijg ik mijn profiel geverifieerd op Getaround Connect?

Zodra je huur is geboekt, zal je worden gevraagd om je profiel online te verifiëren. Ga hiervoor naar de huur in kwestie en klik op "Mijn profiel verifiëren".

Volg de volgende stappen:

  1. Controleer of je persoonlijke gegevens juist zijn. Deze stap is cruciaal voor de verificatie van je profiel, je achternaam en voornaam moeten identiek zijn aan de namen op je rijbewijs en identiteitskaart.

  2. Upload je identiteitskaart (voor- en achterkant) of paspoort (de 2 pagina's waarop je foto en handtekening staan). Zorg ervoor dat de afbeeldingen duidelijk en leesbaar zijn.

  3. Upload je rijbewijs (voor- en achterkant). Vergeet niet je rijbewijs te ondertekenen.

  4. Upload een selfie met je gezicht in het midden.

Opgelet: De foto’s die je ons stuurt moeten foto’s zijn van de originele en permanente documenten zijn. Zo kunnen wij voorlopige rijbewijzen niet accepteren. Meer informatie over het huren van een auto vind je hier.

We raden je aan om deze verificatie zo snel mogelijk uit te voeren binnen de huurprocedure, om te anticiperen op een eventuele verificatievertraging.

Zodra de documenten zijn geverifieerd en goedgekeurd, ontvang je een bevestigingsmail. We zullen contact met je opnemen als we bijkomende documenten nodig hebben.


Dit artikel bevat informatie die specifiek is voor sommige registratielanden. Ga naar ​de internationale versie van het artikel voor de andere gevallen.

Was dit artikel nuttig?


Deze artikels kunnen je misschien ook verder helpen: