Nieuwe naam, meer mogelijkheden! Meer weten

Waarom heeft Getaround mijn facturatiegegevens nodig?

Elk land heeft zijn eigen regels wat het uitbetalen van particulieren of bedrijven betreft. Ze staan bekend als "Know Your Customer" (KYC) -voorschriften.

De KYC-regelgeving vereist dat Getaround gegevens verzamelt en bijhoudt over alle eigenaars die hun auto via Getaround verhuren. Deze vereisten zijn bedoeld om misbruik van het financiële systeem te voorkomen.

Daarom moeten Getaround en zijn betalingspartner: - Informatie verzamelen over het individu of bedrijf dat geld ontvangt - Controleren of de informatie correct is

Om aan deze vereisten te voldoen, moet je enkel de nodige informatie op ons platform invullen in Mijn account> Betalingsinstellingen. Wij zullen die dan bezorgen aan onze betalingspartner Stripe, die ze zal controleren.

Dit kan persoonlijke informatie omvatten en een scan van een identiteitsbewijs. We kunnen ook regelmatig contact opnemen om te vragen of de informatie op je account nog steeds correct is.

Wij dragen privacy en beveiliging hoog in het vaandel. In ons Privacybeleid leggen we uit hoe en tot welke doeleinden we de persoonlijke gegevens die je ons verstrekt verzamelen, gebruiken, bewaren, openbaar maken en beveiligen.

Was dit artikel nuttig?