Nieuwe naam, meer mogelijkheden! Meer weten

Ik krijg mijn profiel niet geverifieerd op Getaround Connect, wat moet ik doen?

Als je een auto wilt huren, moet je je profiel laten verifiëren door ons team voor Getaround Connect-auto's en auto's in de privilege categorie.

Als je profiel niet kon worden geverifieerd, controleer dan je e-mails. Controleer ook je spam. Je hebt een e-mail ontvangen met uitleg over de reden van de mislukte verificatie. Als je aanvullende documenten moet verzenden, wordt dit ook vermeld in de e-mail.

Om de verificatie van je profiel te vergemakkelijken, zorg ervoor dat:

  • Je voor- en achternaam op Getaround overeenkomen met de naam aangegeven op je rijbewijs en identiteitsbewijs.
  • Je rijbewijs ondertekend is.
  • Je een foto van je rijbewijs in zijn geheel doorstuurt: voor- en achterkant, of met de 3 zichtbare delen (in het geval van een papieren rijbewijs)
  • Je selfie duidelijk is: geen reflecties, jij bent de enige persoon op de foto en je gezicht staat in het midden.
  • Je foto's duidelijk en leesbaar zijn.

Als je huur gaat starten en je profiel nog niet is gecontroleerd, kan je contact met ons opnemen.

Echter, als je profiel niet kan worden geverifieerd omdat je niet in het bezit bent van de vereiste documenten, dan zal de eigenaar helaas niets kunnen doen en moet je de huur annuleren.

Opgelet: De foto’s die je ons stuurt moeten foto’s zijn van de originele en permanente documenten zijn. Zo kunnen wij voorlopige rijbewijzen niet accepteren. Meer informatie over het huren van een auto vind je hier.

Indien je huur bijna van start gaat en je profiel nog altijd niet geverifieerd is, dan kan je contact met ons opnemen.

Let erop dat indien je profiel niet geverifieerd kan worden omdat je de nodige documenten niet kan voorleggen, de eigenaar van de auto ook niets kan doen. Je zal dan de huur moeten annuleren.


Dit artikel bevat informatie die specifiek is voor sommige registratielanden. Ga naar ​de internationale versie van het artikel voor de andere gevallen.

Was dit artikel nuttig?