Nieuwe naam, meer mogelijkheden! Meer weten

Hoe kan ik verschillende parkeerplaatsen beheren voor mijn auto?

Je kan tot 3 hoofdlocaties kiezen (treinstations of vliegvelden), die in de buurt zijn van waar je auto is geparkeerd en waar je auto ook weergegeven zal worden als extra bij het normaal adres (40 kms). Op die manier zullen huurders die op zoek zijn naar een auto dicht bij een vliegveld of treinstation jouw zoekertje zien. Dit betekent dat je je auto naar de locatie moet brengen die de huurder heeft gekozen.

Om ervoor te zorgen dat je nog steeds controle hebt zal Direct reserveren niet geactiveerd zijn, behalve als de huurder het hoofdadres kiest. Huurders kunnen ook niet minder dan één dag van tevoren een auto reserveren als het niet op je hoofdadres is. Het is ook niet mogelijk om een aanvraag te doen als de huur korter dan 2 dagen is. Je hebt dan tijd om je auto te parkeren op het station of het vliegveld.

Als je wilt dat je auto weergegeven wordt op andere adressen die niet dicht bij vliegvelden of stations zijn, dan moet je nieuwe zoekertjes maken voor dezelfde auto maar met een andere parkeeradressen.

Was dit artikel nuttig?