Nieuwe naam, meer mogelijkheden! Meer weten

Waarom moet ik een betaalmethode gebruiken op mijn voornaam en achternaam en de juiste persoonlijke gegevens invoeren op Getaround?

Op Getaround is het van groot belang dat je persoonlijke gegevens op je profiel juist zijn: ze worden immers gebruikt om de huurovereenkomst op te stellen. Je account is persoonlijk, je kan deze niet uitlenen aan een kennis die een auto wil huren op Getaround: hij moet zelf een account aanmaken onder zijn eigen naam. De huurder is de persoon die betaalt voor de huur en ook de hoofdbestuurder.

Als je persoonlijke gegevens niet juist zijn, kan je deze om het even wanneer bijwerken in je profiel, zolang je profiel overeenkomt met de huurvoorwaarden van het voertuig. Aan het begin van de huur zullen de gegevens op de huurovereenkomst door de eigenaar worden vergeleken met de gegevens op je rijbewijs en je betaalkaart: als deze niet overeenstemmen is hij volgens onze huurvoorwaarden verplicht de huur te annuleren.

Er zijn echter enkele aanvaardbare uitzonderingen:

  • als je meisjesnaam op je rijbewijs verschilt van de naam op je betaalkaart, moet je de eigenaar een officieel document tonen waarop zowel je meisjesnaam als de naam van je echtgenoot
  • Als je naam te lang is en bijvoorbeeld werd ingekort op je betaalkaart, moet je de eigenaar een extra identiteitsdocument voorleggen waarop je volledige naam staat

NB: Als je profiel op Getaround Connect de status 'geverifieerd' heeft en je bewerkt het, dan moet ons team het opnieuw valideren. Houd rekening met dit verwerkingsproces voor aanstaande verhuringen.

Was dit artikel nuttig?


Deze artikels kunnen je misschien ook verder helpen: