Nieuwe naam, meer mogelijkheden! Meer weten

Wat zijn de kwaliteitsvoorwaarden voor auto’s op Getaround?

We hebben een lijst gemaakt van alle voorwaarden waaraan een auto moet voldoen om verhuurd te worden via ons platform. We hebben deze voorwaarden ingesteld om jou of de huurder te beschermen in geval van problemen.

  1. Houd je kalender altijd up-to-date zijn, zodat huurders zo veel mogelijk informatie hebben. Meer informatie over hoe je je kalender up-to-date kan houden, vind je hier.
  2. Annuleer geen verhuringen, tenzij het een geval van overmacht is. Mocht je toch geen andere keus hebben, dan vind je meer informatie in onze annuleringsvoorwaarden.
  3. Wees eerlijk in je beschrijving en gebruik foto’s van goede kwaliteit om je auto te promoten. Je vindt hier al onze tips.
  4. Volg onze richtprijs op. Op die manier prijs je je auto niet te hoog en niet te laag. Lees hier al onze tips.
  5. Verhuur een veilige en schone auto. De huurder is eveneens verantwoordelijk om de auto in dezelfde staat terug te brengen als aan het begin van de huur.
  6. Onderhoud je auto. Meer informatie over hoe je dit het beste kan doen, vind je hier.
  7. Verhuur je auto met een tank die minstens voor 1/4 vol is. Dit wil ook zeggen dat de huurder de auto met hetzelfde brandstofniveau moet terugbrengen als aan het begin van de huur.

Was dit artikel nuttig?